На Тячівщині викрито сільського голову, який вимагав $600 за МАФ

10
2

У обласній прокуратурі інформують про справу, згідно з якою посадовцю загрожує до 10 років в'язниці.

Мова йде про голову Кричевської сільської ради Тячівського району. Той згідно з даними прокуратури вимагав та одержав $600 від підприємця за вирішення питання про надання дозволу на розміщення малих архітектурних форим (МАФ) на території сільської ради. У якості додаткових доказів прокуратура навіть оприлюднила світлини з хабарем.

Дії посадовця у кримінальному провадженні кваліфікуються за ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Голову села викрили працівники прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменті захисту економіки Нацполіції України. Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про його затримання порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії.

Коментарі

I
imre

bidni moyi zemlyaki.

ІК
ісе кримінал а не 600 баксів

Павел Демчина, первый заместитель главы СБУ, проживая в ведомственном общежитии СБУ, он не женат, не имеет ни собственного жилья, ни личного автомобиля, ни сбережений. Такая аскетичность, несвойственная украинским чиновникам высшего ранга, вызвала у журналистов Слідство.Інфо повышенный интерес к персоне главного антикоррупционера СБУ, и, как оказалось, недаром. Тем более, что его в прессе неоднократно именовали “смотрящим за СБУ от Кононенко” и “начальником рэкет-подразделения теневых силовиков от СБУ”. Согласно открытым данным, нигде не работающая гражданская супруга и мать троих детей Демчины Ольга Воловчук в свои 35 лет является состоявшейся миллионершей. Только ее автопарк может вызвать изумление у среднестатистического обывателя: Range Rover 2016 (стоимостью около $100 000), Mercedes-Benz 2016 года (более $100 000), Mazda 2014 год

Читайте також