На Тячівщині вирішили поєднати владу та бізнес

16
0

Прес- служба Тячівської РДА потішила громаду району своїм черговим ноу-хау, тобто держадміністрація зібралась об'єднувати владу і бізнес для вирішення наболілих соціально-економічних проблем краю.

Мешканці Тячівщини мають добре знати, де у цьому питанні зерно, а де полова. Для початку виникає думка, а що діюча райвлада зробила корисного та реально позитивного для місцевих підприємців, наприклад, у селі Нересниця?

Якщо подивитись на цю справу фактично, то якраз підприємці цього населеного пункту зібрали кошти, хто скільки міг, аби відремонтувати шматок дороги у селі, до чого влада не має  жодного відношення. Також, до даного діла долучився нардеп Василь Петьовка, який виділив значну суму гривень задля облаштування шляху. А шановний голова РДА І.В. Бринзяник вирішив попіаритися на кишенях своїх співгромадян, кладучи собі в заслугу здобуток підприємців, що не пошкодували власних коштів для благородної і  дуже потрібної справи.

Якщо би Іван Васильович  з власного жеба пожертвував якусь копійчину для блага району, тоді би  і розмова була іншою. І пан адміністративний голова міг би тоді  гордитися не тільки газетно-інтернетною пустопорожньою балаканиною та такими самими обіцянками. Але поки-що не судилося…пише tyachiv.com.ua

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також