На Тячівщині жінка-водій збила насмерть велосипедиста (ФОТО)

10
8

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті велосипедиста.

Вчора, 27 липня, близько 15:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Біла Церква, що на Тячівщині.

За викликом виїхали слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, а також слідчо-оперативна група місцевого райвідділу поліції.

Обстеживши місце аварії поліцейські встановили її попередні обставини. З’ясувалося, що 50-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Nissan», не переконалася у безпечності свого маневру і під час повороту ліворуч здійснила наїзд на 62-річного велосипедиста, який раптово виїхав перед її автомобілем.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці аварії.

Водійку авто поліцейські освідчили: за кермом жінка перебувала твереза.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого слідчі ГУНП в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби учасників аварії поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик. У справі буде проведено ряд експертних досліджень та інших необхідних для з’ясування детальних обставин слідчих дій.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Б
байкерови

лем нич не пиши про літаня машин… добре? Бо шо хрустіки витворяють, то водії описати без стоетажного мата не можуть. Ще й поночи гучать, спати не дають. Адреналін їм треба…. боссссими ногами

Д
Дпс

Клітор чисала за рульом,марга воняча...Пак і юй,дись голову проломлять..

Б
байкер

коли тачки літають з швидкістю звука, любий біціглішта для них несподіванка....

ОЗ
Око за око

Якбись вона знала, шо у біцікліста є син, який засуне у ребро, то була обачлива і пропустила би його. А так вона знає, шо має бабло і воно усьо порішає, їде як хоче, убиває кого хоче. Чmорям, яких убивають їх родичів і вони надіються на владу - згиньте як роса на сонці. Як хтось отак убиє мого брата чи сестру - хороніться уже і пишіть заповіт.

Ц
Ціґань

я куй п'яний рулюу, та усе дручаву піціґлішту недідавих.

Т
Троцкій

Майже вона не бачила біціклішту. Може губи фарбила, чи у вайбері щось писала...

П
Петро

"Раптово виїхав" це із слів водійки тобто вона хоче відкупитися чи що? Як велосипедист міг раптово виїхати у даній ситуації не розумію. Вона повертала наліво, велосипедист їхав прямо і коли велосипедист був біля машини вона повернула та переїхала його ще і протягла

ВР
валерій рукодрочев

жінка за кермом не до добра,особливо так як в нас права понакуповують і життя забирають в людей

Читайте також