На Тячівщині зіткнулися 2 Спрінтери. Загинуло 2-є людей, ще 3-є у лікарні (ФОТО)

4
13

Аварія сталася між смт.Буштино Тячівського району та селом Сокирниця Хустського району.

Правоохоронці розповідають, Причиною ДТП стало те, що здійснюючи маневр обгону, 38-річний водій мікроавтобуса  «MERCEDES Sprinter», мешканець села Усть Чорна, виїхав на зустрічну смугу – і зіткнувся з іншим «MERCEDES Sprinter», водій якого, 34-літній мукачівець, невдовзі помер у Хустській центральній районній лікарні.

Від отриманих травм на місці події померла й 55-річна мешканка міста Тячів, пасажирка авто, що виїхало на зустрічну смугу.

Ще трьох травмованих учасників ДТП госпіталізовано. Обставини та причини аварії з’ясовуються.

Нагадаємо, сьогодні під Ужгородом Land Rover лоб у лоб зіткнувся з Peugeot. 3-є людей теж опинилися у лікарні.

Коментарі

J
jbl

Людина померла хай спочиває з миром! Хто із вас знає для чого створювався спринтер? Спринтер машина для перевезення вантажу або пасажирів. Машина для короткої відстані. Із за потужності швидко розганяється таким чином скорочує час доставки. Різниця у тому що у Європі спринтери їздять на автобамі під 130, на трасі 90 у селах 60, якщо є знаки 40 то 40. У нас чомусь летять на спринтерах всі 110, а на трасі 140+ летять на не рівній дорозі, в селах всі 80 до 90 їздять - відчувається потужність та хочуть летіти. Спринтер не створений для поганих доріг тим паче для сніжних доріг! Швидкість на не чищеній дорозі рекомендується для спринтера 50км/год і не більше!!! Звісно є і в нас нормальні шофера на спрінтерах але то одиниці..

S
slavon

Петро "Гумі"най спочивать з богом.То трагедія.Він водій був із стажем.Не у спрінтерові діло.Якщо би Петро був поганий то він відпочивав би дома і не був би на тому злосчасному місті.Не треба писати всяку єрунду про спрінтери.не забувайте.що там і кадік замішаний.

В
Вася

На довгому то Володя за рульом був з Усть чорної? Ко знає?

I
illya

Huculi............Barani vi vsi.

С
Стаєр

Видно Спрінтер розганяється і рулиться майже, як легкова або великий паркетник, і це створює ілюзію впевненості, от тільки габарити, маса і центр тяжіння не ті.

І
ІзЗакарпаття

Сама велика біда на дорогах Закарпаття після пяних за кермом - люди на BMW і на Спрінтерах, навіть будучи трезвими ведуть себе на дорогах як дебіли, постійно кудись спішать, підрізають, порушують правила, агресивні. І ось яскравий приклад що буває коли на дорозі зустічаються такі 2 дебіли, вони просто не можуть розійтися мирно.

ДН
до нижньої марги

виноваті такі дебіли як ти,шо низько летять на сих гробах,ни одного нормального на спрінтері ніуоли не відівим,всі якісь отморожені полудурки..як мож летіти при таких погодних умовах,та ще з людьми.всі спрінтерісти,набийтеся у два спрінтера та літайте один другому лоб в лоб,ідіоти кончені

I
illya

suki vi je...ni dorozniki. Ce vasa vina.

М
Мукачівець

Бус купив,права купив а ЇЗДИТИ не купив!!! і так усе!

М
Мукачівець

До Васі На куртомі спрінтері?

В
Вася

То Володя з Усть Чорної?

R
rem

Повісити живим за ноги - нехай кров стікає тому дебілу-гонщику в голову: просто вбив на пустому місці 2-х людей.

С
Спрінтер

Біла смерть.

Читайте також