На "Точприладі" в Мукачеві оголосили масштабний набір працівників

8
2

У зв’язку із відкриттям нового проекту та розширенням виробництва, ТДВ Мукачівський завод „Точприлад” проводить масштабний набір слюсарів-складальників радіоелектронної апаратури та приладів.

Підприємство працює у тризмінному режимі роботи та надає безкоштовно транспортні послуги при доставці на роботу та з роботи майже в усіх напрямках Мукачівського району та навіть за його межі. На замовлення роботодавця, враховуючи побажання щодо місця проживання претендентів на роботу, 8 червня 2011 року в Мукачівському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю представників ТДВ Мукачівський завод „Точприлад” та 28 шукачів роботи, які знаходяться на обліку в районному центрі зайнятості.

Підприємство гарантує надання соціального пакету своїм працівникам, проводить матеріальне стимулювання кращих із них за підсумками роботи кожного місяця, на заводі розвинена соціально-культурна інфраструктура. Крім того, працевлаштування на підприємство гарантує постійне підвищення кваліфікаційного рівня працівника, можливо стажування за кордоном, кар’єрний ріст тощо.

Коментарі

С
Стас

а охоронців не треба

ОП
Олег Полажинец

У меня отец работал на этом заводе, когда вернулся из командировки с Кубы. Правда, это было еще в советское время, но отец тепло вспоминает этот завод до сих пор.

Читайте також