На трасі Київ-Чоп, поблизу Мукачева, сталася ДТП (ФОТОФАКТ)

6
10

На щастя у аварії ніхто крім автомобілів не постраждав.

Водій автомобілю ВАЗ-2111 виїжджаючи на головну дорогу не надав перевагу автомобілю Mercedes у результаті чого автомобілі зіткнулися.

На щастя швидкість у німецького авто була не високою, тож в аварії обійшлося без серйозних травм людей.

Нагадаємо, що напередодні на Берегівщині водій позашляховика зніс дерево.

Коментарі

M
Mulidran

розгрузить другоє - кіть зробити іще виїзд по дорозі під монастирем до кольчинської розвилки

Ю
ю

Кільця помагають - практика указує. А я уде лем на новий виїзд. Там чекати 20 секунд максимум.

U
User

Там можна і треба світлофор. Там до 60 км їхати можна + пішохідний де всі зобовязані ставати. Не треба дурное писати про спуски і ожеледицю. Хто не може виїхати - міняйте резину на зимню.

І
Іван

Там не можна ставити світлофор.Там підйом і спуск уявіть як зимою під ожеледицю не зможуть ні виїхати ні зупинитися на спуску.Як би не продали місця під заправки і автосалони там можна було зробити відповідальну розвязку.

ДГ
До Гельмінтних Чиновників

Та Най Міський Голова Стане Місто світлофора і регулює Поток автотранспорта! Коли доходить рішити питаня Ніхто нічого не Зобовязаний!!! А для чого тоді нам треба цих Паразитів скажіть????

Д"
До "до мера"

Якщо читаєш і ЧИТАЄШ І ДУМАЄШ взагалі , то мав би знати , що міський голова не ставить світлофори і т.д. Функції міського голови ОБМЕЖЕНІ ! (сміття , пам'ятники, дерибан бюджету , соціальні допомоги з того ж бюджету , тендери, репрезентативні функції , як то перерізання стрічок на відкриттях соціальних закладів ...тощо )

X
Xxx

Шо там з маньгасом

К
Критик

За багато років, багато же говорили, щоб покласти на тому перехресті світлофор або коло встановити. Але за багато років тільки один ігнор. І аварії там далі відбуваються, збивають пішоходів, на виїзді з Мукачева часті пробки. Навіть зробили виїзд до траси з Росвигова, але як раніше обговорювали, що дана дорога не розгрузить дорогу на виїзді з вул. Дзержинського. Пробки і далі залишаться і будуть й далі дтп.

ДМ
До мера

Якщо мер читае....... поставте там світлофор!!!!!!!!!!! Збереже життя як пішеходам так і водіям!!! Будь-ласка!!!!! Почуйте!!!

Н
Ностальджі

Увідів,шо чемодан пустив скупу сльозу(((

Читайте також