На трасі Київ-Чоп в Мукачеві фура знесла жінку на пішохідному переході (ФОТО)

9
8

Постраждала у ДТП померла вже у місцевій лікарні, щойно її доставили з місця пригоди.

Трагедія сталася близько 21.00 (середа, 2 жовтня) на перехресті при в'їзді в Мукачево з боку Києва: чеські перевізники на вантажівці рухалися у бік Ужгорода і збили жінку, яка саме переходила дорогу на зебрі.

Водночас, слід зауважити, що хоч і місце ДТП помарковане як перехід знаком, але жодного освітлення - нема.

За попередньою інформацією, вік загиблої жінки - близько 40 років.

Офіційні подробиці ДТП - вже завтра.

Мукачево.net

Коментарі

ЖР
Жителька Ракошина

Для ВОДІЯ: Істинний факт!!! хтось комусь щось хотів доказати цими світлофорами!Але не вийшло.... ЯК літали на перехрестях, так і літають. Вулицю перейти нереально... В Кайданові, на перехресті біля лікарні, була свідком того, що бабуся переходила дорогу на піш. переході, а водій мерседесу мало того , що не пропустив... так засигналив, що бідна бабуся мало не зсунулася від страху. Це точно Україна...

В
Водій

Ось в Ракошині та сама ситуація на переходах, добилися встановлення 2-х світлофорів......... які вже пару місяців стоять і не включені до сих пір....Се Україна, дєтка.

!
!

Ніхто і нічого не думає, і не буде робити на цьому перехресті! Я живу недалеко біля нього, і вже "море" смертей, і аварій. І нікому до цього діла нема. Те, шо ми тут пишемо теж до "одного міста", крім нас, читачів, ніхто ці коменти не читає! Як кольцо ставити біля Епіцентра, так це можна, а як на перехресті цьому страшному, та ні...бо це "головна траса" - і завжи такі відмовки!!!! На пішоході 1 машина з 10 зупинитися, а фура, яка летить, навіть якби хотіла, то не змогла б..... Ніхто цим перехрестям не хоче займатися, і не буде!

1
111

ДЛЯ ЕКОЛОГА ИИВАНА;Первый раз встречаю людей которые првильно понимают правила водителя и пишехода.Я Вас уважаю.14

Е
Еколог

там давно потрібне кільце і підземний перехід , напевно найнебезпечніше перехрестя Мукачівщини , п. Лендєлу варто було б об"єднати зусилля з п. Дудою і вирішити це питання раз і назавжди , напевно за останні років 10 не було ще такого року щоб там не була трагедія з летальними наслідками , шановне керівництво ДІЙТЕ

Л
Люди

Довго ще буде те перехрестя біду робити???????? Чому не зробити кільце?????

И
Иван

Женщину жаль. Но наверное она думала, как и многие придурочные, что если на переходе, то все, никто не имеет права тебя сбить. Наверное еще и по мобиле болтала. Я всегда, сидя за рулем офигеваю с таких дур. Идет по переходу, и башку свою глупую не повернет в сторону, чтобы убедится - а не хочет ли ее переехать фура. Это больше 20 тонн, ее так просто не остановить если шагнула в 5-10 метров. Всегда прежде чем ступить на проезжую часть убедитесь, что водитель вас видит, и притормаживает, и не будет этих убийств на переходах.

П
Простак

Той пішохідний перехід біля "Червоної гори" на міжнародній трасі навіть вдень важко помітити.

Читайте також