На трасі Мукачево-Рогатин - криваве ДТП: загинула громадянка Румунії (ФОТО)

21
2

Поблизу села Пістрялово Мукачівського району на 11-му кілометрі автодороги Мукачево-Рогатин зіткнулися два автомобілі, в результаті ДТП загинула 50-річна жінка.

11 лютого близько 17.20 год в напрямку Мукачево рухався автомобіль марки «Камаз» під керуванням 54-річного жителя Мукачева. Водій іншого легкової машини марки «Опель-Вектра» під керуванням громадянина Румунії, який їхав разом з дружиною, пішов на обгін і зіткнувся з вантажною машиною.

За попередніми висновками причиною аварії стала втрата керування водієм легкового автомобіля. На слизькій дорозі водій легковика не в змозі був скинути набрану їм швидкість, внаслідок чого автомобіль розвернуло і понесло у бік КамАЗа.

На місце події відразу виїхали працівники Державтоінспекції та медики. Жінку, пасажири «Опеля-Вектра» не вдалося врятувати, вона загинула від травм на місці, а її чоловіка-водія без свідомості доставили в реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ. Зараз справа перебуває на розгляді у слідчому відділенні Мукачівського РВ УМВС.

Коментарі

Б
Буштино

Приносимо співчуття бр.Давиду та його донечці Нехай Вас Господь утішить і благословить!

Б
буштино

Приносимо співчуття Давиду

Читайте також