На цей рік Ужгород отримає понад 19 млн. державних субвенцій

16
0

Олександр Карташов: « Ужгородських міських депутатів просто підставили»

 «У мене не виникло питань щодо цього звернення. Я відразу зрозумів, що це таке», – сказав заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Карташов, коментуючи заяву до керівників України від депутатів Ужгородської міської ради щодо несправедливого розподілу державних субвенцій .

Закарпаттю  в цьому році з Державного бюджету виділено за 10 програмами і субвенціями 59 млн., 585 тис. гривень, пояснив заступник голови ОДА. Ужгороду за всіма програмами заплановано виділити 19 млн., 191,7 тис. грн. Що становить 32,1% від загального державного фінансування на область. Це реальні цифри, що існують в природі на 2007-й рік.

«Мені здається, що знову якась чи то група людей, чи якась одна людина не знаю, з якою метою ввели в оману депутатів міської ради. Бо ж там практично всі нормальні здорові грамотні люди. Автори звернення витягнули з контексту, цифри, наведені в заяві і лякають тим, що Ужгород замерзне в опалювальний сезон, не зможе підготуватися до зими, бо обласна адміністрація обділила місто в цьому питанні. Це твердження свідчить про те, що люди, які готували текст, взагалі не знають структури фінансування. Тому що з тієї суми грошей, про яку вони говорять – 26 млн грн. – якраз іде мінімум коштів на підготовку до зими. Є спеціальна субвенція на теплове господарство, є спеціальна – на енергозбереження. 13,5 мільйонів іде на житлово-комунальне господарство Ужгорода. Це – ремонт будинків, заміна ліфтів, ремонт теплотрас та ін. Тому кажу ще раз – депутатів просто підставили. Вони проголосували за те, що не відповідає дійсності», – заявив пан Олександр.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також