На турнірі з греко-римської боротьби у Мукачеві визначили найсильніших борців (ФОТО)

23
3

З 15 по 17 листопада, на базі ДЮСШ у Мукачеві, проходив XV Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті першого президента Закарпатської обласної федерації Михайла Токаря.

Як вже повідомляло Мукачево.net, з'їзд учасників та тренування до турніру з греко-римської боротьби розпочалися ще у п'ятницю, 15 листопада.

Урочисте відкриття змагань пройшло у суботу, 16 листопада. На святі були присутні багато високопоставлених гостів, серед яких: голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, народний депутат України Василь Петьовка, міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, віце-консул Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі та ін.

Основним організатром міжнародного юнацького турніру виступила Закарпатська обласна федерація греко-римської боротьби та особисто її президент, депутат закарпатської обласної ради Ілля Токар.  

За словами головного судді змагань Івана Кукушкіна, цього року у турнірі брали учать 25 команд з України та 10 команд зі Східної Європи: спортсмени Угорщини, Білорусії, Словаччини, Польщі, Німеччини, Болгарії, Чехії, Румунії, Молдови, Литви та Придністров'я.

Вчора, 17 листопада, відбулись останні фінальні сутички за третє та перше місце. Опісля, відбулось нагородження переможців та призерів змагань.

Мукачево.net , фото Людмили Бандурчак

Коментарі

0
003

А до чого кавказці

Р
Р-ну

То їх проблеми

РК
Рамзан Кадыров

На турнире по греко-римской борьбе нету кавказцев? Иншалла!

Читайте також