На туристичних маршрутах Тячівщини планують побудувати шлагбауми

7
1

На нараді, що проводив минулого понеділка голова райдержадміністрації М.І.Шелевер зі своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів РДА, установ, організацій, контролюючих органів району, обговорено ряд актуальних, злободенних питань.

Зокрема, йшлося про те, щоб прокосити узбіччя вздовж доріг, провести ямкові ремонти, побудувати вуличне освітлення в тих населених пунктах, де на це є кошти.

А ще голова райдержадміністрації М.І.Шелевер спрямував вістря критики у бік контролюючих органів, адже так і продовжують працювати гральні автомати у кафе багатьох населених пунктів. Не припинено несанкціонований забір гравійно-піщаної суміші на річках району.

Привільно почувають себе спритні ділки, які активно ведуть торгівлю без права на те, бо не зареєстровані, які підприємці.

Запитував голова РДА М.І.Шелевер у керівників служб, як іде проплата за енергоносії, яким є рівень виконання місцевих бюджетів, якими є інвестиційні пропозиції.

Порадив поставити шлагбауми на туристичних маршрутах, щоб брати плату від бажаючих прокататися полонинськими схилами, адже джипами псуються дороги, а на ремонти немає коштів.

На нараді виступали перший заступник голови РДА М.М.Цірик, заступник голови РДА І.В.Дьолог.

Коментарі

А
Автоводій

Та що ж це таке? Хіба ці дороги не є дорогами загального користування? Джипи а точніше їх власники платять податки за дороги!!!!! Де кошти? Які в нас дороги? ви при своєму глузді?

Читайте також