На "Тисі" затримали митника за $500 хабара. Обіцяв допомогти (ФОТО)

5
10

Саме у 500 доларів США співробітник митниці оцінив своє сприяння в оформленні автівки іноземної реєстрації.

Спецоперація із затримання хабарника відбулась сьогодні, 19 березня, на митному посту "Тиса". 

На місці працювали співробітники Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України, управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатськiй областi та Генеральної прокуратури України.

- Неправомірну вигоду інспектор вимагав та отримав за сприяння в оформленні транспортного засобу іноземної реєстрації при ввезенні його на митну територію України, - йдеться у повідомленні ДФС. 

Наразі, держслужбовцю оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Нещодавно, прокуратура затримала начальника Мукачівського військового полігону за 8 тис хабара

Коментарі

Д
Дід

Ну,і що далі..? Побриють до останнього крейцера і переведуть на "Порубне".Потім доплатить,і вилізе на "Тисі". Система діє.

ГО
Гуцул Орест

Мелку рибку ловлять і приносять в жертву..ну тіпа ми боремося...а крупняк стадіони бууе за взятки та контрабанду

Ш.
Шанта ... лєпший трєнер

Як там фк мунай? Кополовцьови буде за што бухати з Мотьов?

НБ
нам би в емірати

Світовий досвід боротьби з корупцією дуже різноманітний: від заохочень – до смертної кари. Китай має одне з найсуворіших антикорупційних законодавств. Покарання за хабарі – тюремне ув’язнення або смертна кара. За останні кілька років позбавилися життя понад 10 тисяч китайських чиновників, повідомляє видання «Фінанси.ua». У Сінгапурі введено поняття «презумпція корумпованості», згідно з якою чиновник, підозрюваний в отриманні хабара, вважається винним, поки не доведе протилежне. Така жорстка антикорупційна політика вивела Сінгапур у число держав із найнижчим рівнем корупції. Дуже жорстко ставляться до хабарництва на Близькому Сході. У країнах, де діють норми шаріату, корупція прирівняна до крадіжок. Карають за злочин відповідно до Корану. Наприклад, в Саудівській Аравії і Еміратах чиновникам, спійманим на хабарі, відрубують руку.

М
Митник

Затримали Лацанича Любомира

М
Мункачі

Прізвище митника як ?

ОІ
обберуть і відпустять

обберуть як липку і відпустять - такі кадри потрібні системі -вона на них держиться , на аморальних уродах

ДК
До Крука

А кого ще з митників за такоє посадили помняцкавуть подоять і наш *непідкупний*суд випустить а митниця ще виплатить за вимушені прогули.Так що Степанку віршик інакше складай...

П
Пітьо

Нікого не жалко нікого...

СК
Степан Крук

Лежить у кайданках тай думу гадає! Чому не кінолог і будки немає?! Чому йому Боже ти мізків не дав?! Він гроші хабарні у будці б сховав!

Читайте також