На "тисячу Зеленського" можна буде купити книг

17
29

Про це повідомила міністерка економіки Юлія Свириденко у Facebook.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що з 19 грудня всі вакциновані громадяни зможуть отримати по 1 тис грн.

Як зазначила міністерка економіки, що окрім сфери послуг, українці зможуть витратити 1000 грн на придбання книг.

За її словами, така ініціатива може допомогти надолужити втрати від карантину в книговиданні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
ОГО

на зоні норм - Гецко з Сидором там рулять. то свої люди!

Й
Йо-Йо

А мені краще на зону - там чіфірьочок і метадончик

К
клоун-ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Хоть би Батерфляй був нашим сусідом - веселіше буде!

Я
Яху-у

Накінець-то мене в дурку заберуть! На безкоштовне харчування!

К
ку-ку

І в мене котелок вже ку-ку

К
клоун-зе

перебачте, докус від коксу удурів!

О
ОГО

і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!! ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Я
Яху-у

читай-те поки зе-підор-модераторр не видалив знову!.... ня меня зебіла Івана Васильовича на 04.12.2021 09:04, а заєдно і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Й
Йо-хо-хо

Шо трикратно крадущий пенсії зелупа дістало ACHTUNG 06.12.2021 18:24-06.12.2021 20:41? ТОЖ НЕ КРАДИ зе-мерзото АБО ВІШАЙСЯ УРОД!!!!

П
ПЕНСІОНЕРИ

Водки мені трикратно налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка!!!!

П
ПЕНСІОНЕРИ

Шо трикратно крадущий пенсії зелупа дістало ACHTUNG 06.12.2021 18:24? ТОЖ НЕ КРАДИ зе-мерзото АБО ВІШАЙСЯ УРОД!!!!

A
ACHTUNG

[b][u]!!! Трикратний ідіот знову робить набіги на цей сайт !!![/u][/b]

П
ПЕНСІОНЕРИ

модератор зе-підорр клоуна зелупи гівносмердячий!!!!!!!

А
Ага

читай-те поки зе-підор-модераторр не видалив знову!.... ня меня зебіла Івана Васильовича на 04.12.2021 09:04, а заєдно і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Й
Йо-хо-хо

ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

К
клоун-ЗЕЛЕНСЬКИЙ

я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани!

ЯЗ
я зе-хо-хо

Удкопкайте ня меня зебіла Івана Васильовича на 04.12.2021 09:04, а заєдно і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Я
Яху-у

Удкопкайте ня зебіла Іван Васильовича на 04.12.2021 09:04, а заєдно і щи й ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Т
Талпа

Но типир 73 стануть інтелектуально розвинені , ваш няньо за вас переживать щоб неутупіли до кінця...

О
о

читай-те поки зе-підор-модераторр не видалив знову!

ДН
до нижнього

Еге-Свідомий-ПЕНСІОНЕРИ-клоун-зе, з тобою Зеля явно дуррю ділиться.

З
Золтан

Правильно, треба піднімати той бізнес, що зазнає краху на період пандемії

ІВ
Іван Васильович

Удкопкайте ня зебіла лабами, а заєдно і щи й нижнього сомара)..

П
ПЕНСІОНЕРИ

ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

Е
Еге

ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-бандит ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ готується до війни проти трикратно пграбованних пенсіонерів і трудящих Українців!!!!!

К
клоун-зе

я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани

З
ЗаЗел

Правильно, хоть так книжку придбають, дечим поцікавляться, а то.... все лиш проїдати.

1
1

73% зебуїнів книг не читали і не читають.

П
Пантелеймон

Це вам буде їжа для мізків

Читайте також