На УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» виявлено понад 75 порушень

11
0

з охорони праці

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило комплексну перевірку стану безпеки виробництва та охорони праці на УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» і виявило понад 75 порушень з охорони праці. Про це сьогодні, 28 листопада, власкора ЗІКу повідомила Віра Туряниця, керівник прес-служби територіального управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області.



Прискіпливу увагу до безпечних умов праці на підприємстві, як пояснив головний державний інспектор Державної інспекції охорони праці та промислової безпеки Степан Пенцко, викликав нещасний випадок зі смертельним наслідком, що трапився з 21-річним верстатником Віталієм В. у листопаді 2007 року. «Хоча після трагедії керівництво підприємства й вжило кардинальних заходів, аж до вдосконалення захисних систем верстата, ми продовжуємо усувати виявлені порушення, що можуть обернутися ризиками для працівників обладнаного найновішими технологіями підприємства», – зазначив Пенцко.



Під час комплексної перевірки обстежено промисловий майданчик, лісову біржу, шість цехів та дільниць. Виявлено понад 75 порушень нормативно-правових актів з охорони праці. Генеральному директору УАП ТОВ «Фішер-Мукачево» Василю Рябичу видано 5 обов’язкових до виконання приписів з усунення виявлених порушень. Трьох начальників цехів притягнуто до адміністративної відповідальності.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також