На угорському кордоні без проблем працюють з новими біометричними паспортами

17
4

Про це сьогодні повідомили в Генеральному консульстві Угорщини в м. Ужгород у спеціальному коментарі для Мукачево.Net.

Тут зізнаються, що в січны справді деякі непорозуміння були, але наразі вони повністю вирішені:

«Від початку року українцям почали видавати паспорти нового зразка і це є дуже правильним кроком, який співпадає з домовленостями про візову лібералізацію між Україною та ЄС. Однак, за звичайною міжнародною практикою, коли країна вводить нові документи такого типу, іноземним консульствам і посольствам попередньо відправляються їхні взірці. Тому вийшло так, що в січні біометричні паспорти вже видавали, а ми, як і всі інші іноземні консульства не мали можливості перевіряти справжність документів, з якими приходили люди, – повідомив Ласло Віда, консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді. – Згодом українські ЗМІ підняли дану тему і це, можливо, дало поштовх до того, що Міністерство іноземних справ одразу розіслало всі потрібні документи. У вівторок ми отримали взірці і в угорських консульствах та КПП більше жодних проблем немає – ми працюємо у звичайному режимі».

Разом з тим, аби уникнути неточностей, у консульстві наголошують, що власник біометричного паспорту також має отримати візу, адже без неї виїзд до Шенгенської зони є неможливим.

Мукачево.net

Коментарі

Ж
Женька

Та кому він нафіг потрібний?

1
1956

бачите мадьяри вас всяде пускають а вам ныколи не добры.

7
777777

хоться йобнути з сими цінами!!! роботи ниє а ціну каждий динь пуднимавуть я лем єдно непойму люди посліпли чи што їм є?? чого нич небушувуть чи вжеси копоршов купили та чикавуть попа аби їх похоронив? тать сякого нигде ниє аби каждий динь міняли ціни а в телеку лем указувуть жирні рожі які ржуться з простих людей!!! нахуй треба шось срочно робити бо діти наші небудуть мати майбутнього з сив кончекраїнов!!!

КУ
Карл у Клари

Ну де коментатори говнописьці котрі будуть казати шо їх не пустили сьогодні з біометричними паспортвми, требували 200 евро за справку?

Читайте також