На угорському кордоні затримали українського депутата, який віз 52 кг бурштину

31
13

За інформацією Mukachevo.net, інцидент стався ще 3 вересня на угорській стороні КПП «Косино - Барабаш».

Угорською поліцією було затримано чоловіка, в автомобілі якого виявили 52 кг бурштину. Чоловік рухався у бік ЄС, тобто на українській стороні його пропустили, а митники не помітили контрабандний вантаж.

Інформацію про виявлену контрабанду Mukachevo.net підтвердили у Мукачівському прикордонному загоні, який відповідає за дану ділянку кордону, адже їм надійшов лист від угорської сторони.

Водночас, за інформацією Mukachevo.net, за цим фактом було призначено службову перевірку, але в першу чергу щодо митника, який оглядав авто, оскільки йдеться про контрабанду товарів, за що відповідають митники, а не прикордонники.

Поза тим, найцікавіше те, що за інформацією відразу кількох джерел, затриманий угорською поліцією чоловік є депутатом Ужгородської міськради від партії «Наш Край» Олександр Борисенко.

На жаль, ні українські митники, ні прикордонники не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

Коментарі

ТН
Тверезість норма життя

Торговий аташе України в Угорщині потрапив в ДТП перебуваючи в неадекватному стані https://tenyek.hu/belfold/270715_balesetet-okozott-az-ukran-attase.html Кляті мадяри напоїли чи обкурила порядного хлопа! Людина не шкодуючи власних сил та здоров'я над зростанням економіки працювала!

А
АД

Молодець, не краде, а сам заробляє

Х
Холмс

Депутат партії Наш край.... Так він презентацію своєі політсили в Європу віз під назвою Наш бурштиновий край!

РД
респект депутату

чоловік як годен допомагае Україні, продасть бурштин, гроші привезе додому, дашо купить, чим сплатить податки, і допоможе піднімати економіку, я би на місті влади контрабас затримував лиш той, що везуть до нас, а од нас то не наші проблеми, не виділяють допомогу, най ся борют із контрабасом, а то не понятно, наші українські митники, борються із власним народом, котрий їм платить зарплату.

М
МаДяр

Не держава а банда -нич не виробляють лем криміналом занимавуться ці депутати і ті що коло них прибилися-а народ най платить газ світло у десять раз завищений і всьо іншоє- і мовчіть бо ви безхребетні маєте послідньоє уддавати бо новий самольот і яхту треба панови купити....про яку ЄВРОПУ можете мріяти ....спочатку навчіться відстоювати своє....

Д
Друг

Тепер угорці нагнуть норм, і тепер чого не розкручують з цього сенсацію як за паспорти!

Л
Лоціко

Нормально навозив бурштина якщо їздив на Toyota Land Cruiser 200-ій

О
Олександр

Ганьба для народу України .Чергова затримка депутата Ужгородської міськради угорськими прикордонниками з контрабандою більше півцентнера бурштина і нтересно яким паспортом чиєї держави.А так хочеться ЄС.Поки існує недоторканісь нас українців з вонячими штанами в ЄС ніхто непустить.

Ю
ю

Іногда воруют??? Та они сплять, а їх схеми "воруют". 24 години на добу

В
виталька

Бедненькие депутаты, они тоже как и мы еле-еле выживают при этой власти. Да они хоть иногда воруют а нам нельзя да и нечего.

P
poroh

він був одітий у вишиванках, тому наші його не кивали

ТД
Таможня дает добро!

Як брати гроші за контрабанду та погранці перші!!! А як шось мадяри ловлять то винуваті митники! Бо то виявляється компетенція митників

В
вамош

тu позирай ...утлевел у жибрака який пушов тяжко горбатиьися обu прокормити файту і розплатитися за газ видять -ото проблема ..а туй не видять нич ...

Читайте також