На УСБ "Закарпаття" трудовий колектив готовий вдатися до безстрокового страйку

11
8

На учбово-спортивній базі "Закарпаття", що розташована у Берегові і має на балансі відомий термальний басейн турдовий колектив готовий вдатися до безстрокового страйку. Все через те, що на керівництво спорткомплексу продовжується шалений тиск.

Нещодавно на зборах колективу було прийнято звернення до в.о. голови центральної ради ВФСТ "Колос" АПК України Григорія Савчука. В ньому йдеться про прохання затвердити Олену Вітрук на посаді генерального директора УСБ "Закарпаття". Олена Вітрук вже чотири місяці є "виконуючим обов'язки" гендиректора. І як зазначається у листі "зуміла створити у колективі нормальну, здорову робочу атмосферу".

Також за цей період було погашено заборгованість по заробітній платі за 2012 рік на суму 340 тисяч гривень. Спалчені борги по податкам. На теперішній час своєчасно виплачується заробітна плата трудовому колективу. База відновила свою діяльність по своєму спортивному профілю - проведено 7 змагань з різних видів спорту, в тому числі всеукраїнського рівня.

За ці 4 місяці було відкрито сучасну роздягальню європейського зразку на 200 шаф, чого не вдавалося зробити жодному з попередників. Почалася реконструкція їдальні, проведено ремонт у тренувальному залі греко-римської боротьби. Проведено монтаж спеціального накопичувача на 500 літрів для безперебійної подачі води у номери готелю, для потреб готелю придбано 140 комплектів постільної білизни, 140 подушок та 140 ковдр.

Слід зауважити, що працювати весь цей час доводиться у складній ситуації, адже постійно відбуваються рейдерські атаки з боку колишніх орендарів спорткомплексу.

Під зверненням до вищого керівництва ВФСТ "Колос", до котрого відноситься спортбаза у Берегові, підписалися 56 членів трудового колективу.

Підтримують "спортбазівців" більшість мешканців міста Берегово, для яких запроваджено пільгові умови для відвідування термального басейну (50% від вартості квитка).

Колектив просить втрутитися у ситуацію керівництво ВФСТ "Колос". Адже у випадку якщо вимоги не будуть враховані готові вдатися до безстрокового страйку.

Також Мукачево.net готує серію матеріалів про зв'язки екс-міністра АПК України М. Присяжнюка та його плани спільно з "регіоналами" Закарпаття на чолі з екс-губернатором Олександром Ледидою щодо приватизації спортивних та туристичних об'єктів області. Слід зазначити, що права рука екс-президента Януковича, нині знаходиться у міжнародному розшуку разом з награбованими мільйонами доларів. Однак його помічники досі на волі і справно продовжують працювати над планами свого боса по дерибану державного майна...

Коментарі

К
катя

чуха стара корова може й получає много бабла,но Боровський нормальна й порядочна людина,а Чуха продажна вже знюхалася з київськими ригами.Нашто держати на базї ту стару.Вони хочуть покласти ужгородського вроді,а красти дальше буде клепка і годинка,треба гнати ту ригівську банду.В тюрьмі сволотам місце.Слава Україні!

Й
Йовжи

Но шо йсе за циркус? Це хто Боровський придумав вадь Чуха се вони по 1 млн. в місяць в жеб кладують разом з тов Вітручков, а де боровського доця она же Югас в Турціі вать в Греці? Но іще хороводи водить будуь сажати придурков треба а не туй вяку дурь публікувать. Трудовий колектив вун же й громада вшитко єдно. Теперь по кулько за мітинг давуть?

М
Мукачівка

Як перейшла база від Ригівських до Закарпатських то з самого початку почалися вставляти палки в колеса ,я за нове керівництво і Олену Вітрук тому що вона хоч щось зробила за ті 4 місяці ікі працює на базі заборгованості немає зарплати виплачуються своєчасно,роздігальні з новими хорошими шкафчиками є, і нова лесніца в басейн є + до всього пільги для берегівчан інваліди безкоштовно здається!!!я вважаю що це великий плюс за такий короткий час!всі ми розумієм що на базі ще багато чого треба зробити але не все одразу!молодці продовжуйте в такому русі і громада як Берегова так і Закарпаття Вас підтримає!!!

Б
База

За останні 4 місяці колектив спорткомлексу вдихнув свіже повітр"я. Нарешті настав спокій, закипіла робота. Всі запрацювали з надією на краще. І тут в один прекрасний день наша надія обірвалася, - звільнили директора Вітрук О.Ф., яка за 4 місяці свого правління погасила всі борги по зарплаті, все що потрібно було для функціювання бази вирішувала митєво. Своєчасно виплачуються працівникам зарплати. Нам вже набридли різні маніпуляції зверху. Знову нам призначають нового директора, не знати кого і звідки (якогось "Годинку" або "Клепку") нам таких не треба вже. Досить було. Колектив має право вибрати директора, з яким комфортно буде працювати і який себе покаже з усіх сторін, як найкраще. І Олена Федорівна показала за час роботи на базі свої організаторські здібності, повагу до колективу, вміння рішуче вирішувати проблеми підприємства. Іншого нам директора не потрібно.

ЩЗ
що за советікус, що колектив рішае?

уволити всіх, набрати другіх, то нее калгоз,що за мода?Завтра сам устроюся туда і буду збирати підписи, вби мене поклали дирехтором.

Р
Робі

Правильно!УСБ "Закарпаття" мають керувати Закарпатці, а не якіль ригіки з Києва в особі Клепки, вони цю базу не будували!!! Блін, коли вже буде ця люстраця, щоб продажних шлюх суддів та чиновників посадили довічно або розстріляли, щоб вони за бабки не дерибанили народне майно!

Д
Денис

Ці гандураси Кївські, під "керуванням" Клепки вже нагаздувалися. Мало того, що "Закарпаття" обкрадали (мішками по ночам гроші в Київ возили, сам бачив), то ще з дитячих спортивних гуртків гроші збивали, а з дітей які займалися в гуртках ще й за туалет брали по 1 грн. по-моєму це вже жлобізм найвищого рівня.А Клепці хочу сказати особисто, ще раз побачимо в Берегові, будеш все життя на ліки працювати, я не забув, як ти Закарпатців обзивав бидлом недороблерим, баранами...А нинішнє правління бази дуже навіть відмінно працює, заборгованості по зарплатам вже немає, частину боргів "керівника" Клепки вже погасили, дітям спортивані гуртки і туалети бесплатно, для Берегівчан на відвідування басейну 50 % акція, такщо, я думаю вони зроблять "Закарпаття" успішною базою!

О
Олександр

Що, РиГинали почали забувати, що їхній час вже минув? Хер їм товстий в рот, а не базу, вони вже накерувалися на борг по податкам, різним виплатам більше ніж на 3 млн. грн. А коли нове керівництво почало виправляти стан речей, то вирішили повернутися.Хай навіть і не сподіваються на повернення, бо Берегівчани їч просто знищать (проводив опитування серед своїх знайомих, друзів, то більшість навіть готова взятися до зброї, щоб захистити базу, яку побудовано за рахунок та силами мешканців Берегова, а не якихось халуїв ригів з Києва), а влада і мусора будуть мішати, то влаштуємо їм другу Врадіївку.

Читайте також