На утримання фонтанів Мукачева виділяють більше 23 тисяч в місяць

8
8

Саме такі дані зазначені у відповіді на запит від голови Народної ради Мукачева Юрія Кравчука.

Як зазначається у відповіді, на даний момент "Мукачівводоканал" обслуговує 4 фонтани. За квітень на їх обслуговування було виділено 23 750,81 грн.

Також, згідно виконаних робіт по обслуговуванню фонтанів за квітень було використано 194,3 м.куб води, та затрачено 1087 кВт електроенергії.

Мukachevo.net

Коментарі

Ж
женя

туристи лишають гроші у кафе і може ще магазинах і всі ці заклади сидять на єдиному податку, так що формула - чим быльше туристів тим більше грошей у міському бюджеті аж ніяк не діє, тим більше грошей у власників забігалок, бо державних і комунальних магазинів у місті не має уви.

Д
дааа

Фонтан у парку Горького працює через день, а на площі Федорова взагалі не працює.

З
Знаючий

Ви подумайте;- якщо тратять гроші на фонтани то приїжджають туристи...))) так? приїжджають туристи то залишається білше грошей в містян і в казні...))) так? є більше грошей значить ж більше можливості допомогти... накормити і т.д....))) так? Думайте трішки панове...)))

Х
Хайзенберг

Мукачево це туристичне місто, і чим воно красивіше тим більше туристів сюди приїдуть, і більше грошей тут потратять,і більше грошей піде до бюджету і можна буде накормити не 100 а 200 чоловік і не раз у день а двічі і фонтани лишуться...))

Ж
женя

за ці кошти мож так біля 100 чоловік хоч раз на день покормити, які жиють самотньо і за межею бідності, може скоро ітреба буде вибирати кіть так підуть і далі негативні тенденції в державі - ніщета.

М
Михайло

Фонтани -це окраса міста, біля них коласно сидіти і з кимось, і на самоті. Якщо відключити,то вони просто заростуть травою і почуть руйнуватися)

ДЖ
До жителя

не за горами той час і за ту дорожку візьмуться, думаю за рік мукачево зовсім не впізнаємо, з кожним днем все красивіше стає..)))

ЖМ
житель Мукачева

Краще б за ці гроші набережну (дорогу) зі сторони пожарки ремонтували.

Читайте також