На «Uzhgorod Open-2008» тріумфували спортсмени з Молдови

6
0

в Ужгороді змагання проходили втретє

2 - 4 травня в Ужгороді втретє проходив міжнародний турнір зі спортивного танцю «Uzhgorod Open-2008». Цього разу учасники та судді прибули із 17 країн - майже всієї Східної Європи, Англії, Німеччини, Бельгії та Австрії, - повідомив 5 травня ЗІК.

Завершились змагання пізно вночі у неділю. Сьогодні стали відомі результати. За інформацією члена оргкомітету турніру Володимира Тарасюка, призерами стали представники 9 країн. Перше місце за кількістю призових місць (28, з них 14 - перші) отримала Молдова. Другими стали танцювальні пари з Чернівців - 17 призових, з них 8 перших місць. Треті - львів`яни - 11 призових, з них 4 перші місця. Ужгород розділив 6-7 місця разом з Черніговом.

Іноземні судді відзначили високий рівень підготовки турніру та об’єктивність самого суддівства. Статус змагань цього року значно зріс і за рахунок представництва танцювальних пар - на паркет вийшло близько 700 пар, і через проведення під час турніру відбіркових змагань Кубка Європи серед дорослих українських пар. Право на участь у Кубку Європи, що проходитиме у Фінляндії виборола пара ужгородців Вероніка Мишко та Володимир Лятов. Окрасою триденного танцювального марафону став молдовський ансамбль «Кодрянка» - шестиразовий чемпіон світу та восьмиразовий чемпіон Європи.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також