На Ужгородщині горіла пилорама. Пожежу гасили 8 авто та пожежний потяг (ФОТО, ВІДЕО)

36
0

Вчора, о 16:25 до пожежників поступило повідомлення про пожежу на вул. Стрільнична – Концовська, що у с. Розівка Ужгородського району.

Полум'я побачили випадкові свідки, які проходили біля столярного цеху. На момент виявлення загорання, пожежа вже набула значних розмірів, вся будівля була охоплена полум’ям.

Спочатку на пожежу приїхало дві пожежнці авто, але потім було прийнято рішення залучити додаткові сили та засоби з ДПРЧ-15 м. Ужгород та рятувальників з Чопа, В.Доброні та аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Загалом було залучено 8 одиниць основної та спеціальної техніки й 38 чоловік особового складу. Через проблеми з водопостачанням рятувальники спочатку організували підвіз води із вододжерела сусіднього підприємства, однак згодом довелося залучати пожежний потяг  Ужгородської дистанції Львівської залізниці.

О 19:00 пожежу було локалізовано й о 22:30 ліквідовано повністю. Також вдалося не допустити поширення вогню на будівлі сусіднього підприємства.

Як повідомляє УДСНС України у Закарпатській області, причину займання та збитки встановлюють правоохоронні органи. Пожежею знищено будівлю столярного цеху та пилорами, деревообробні станки та 100 м куб. пиломатеріалів. Також пошкоджено металоконструкції будівлі пилорами та стіни з металопрофілю.


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також