На Ужгородщині латають трасу Київ-Чоп (ФОТО)

10
9

Роботи відбуваються на шляху неподалік села Глибоке.

Саме зараз дорожники перекрили частину траси та латають ями. Як повідомляє кореспондент Mukachevo.net, через перекриття смуг рух машин трохи ускладнений, але не перекритий.

Зазначимо, раніше повідомлялось, що уряд виділив на терміновий ремонт траси Київ-Чоп та Київ-Одеса 550 млн. грн. Роботи обіцяли почати одразу після настання хорошої погоди.

Загалом, цього року на дороги Закарпаття планують виділити 600 млн грн.

"На Закарпаття вперше цього року буде виділено 600 млн грн. Це колосальний ресурс, який буде направлений на реконтструкцію і ремонт доріг Закарпаття", - зазначив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.


Коментарі

Д5
До 555

Не забудьте далі проголусувати за цих бариг, попередньо взявши від них копійки !

5
555

Могли би вже і в сторону Рахова начати робити, там ужас а не дорога. Їхав вчора з Мукачева до Рахова почті 5 годин, думав потрачу колеса. Я ще такої поганої дороги в нас не відів УЖАС!!!

Ш
Шофер

Повирізали ями , смолою позаливали, а рух забули врегулювати! Чим створюють небезпечні ситуації для водіїв!Бачив як селфіки міняли запаску після цього "Ремонту" дороги...

М
Мукачево

Підтримую Вас хлопці...А чого не заблокували дороги були? Повірили обіцянкам ГГ??? То брехач!!! Нас Лохають вчергове, владу замінять і підуть як сніг з дорогами і нізкого буде спитати.... Вот треба голосувати за того що їх пересаджає або змусить виконати те що обіцяли 5 років.

Dmytro до rem

Підтримую і додам цифри: 600 млн грн на Закарпаття з фонду 56 млрд - це свинство! (600млн/56млрд)*100 = 1%. Тобто 99% бдюжету піде на 22 області, а в Закарпаття спрямували якийсь 1%. При тому в 2018 дідо писав, що освоїв всього 42% із фонду виділеного на Закарпаття. 42% із 1%, Карл!!! Це реально?! При тому, що в Закарпатті найгірші дороги в Україні!

1
17

Сміх курям а не робота. Цілий світ з вас смієся.

R
rem

Ця скотина говорить так, ніби кидає подачку закарпатцям із своєї кишені. По-перше: немає коштів у уряду, існують лише кошти платників податків. По-друге: за три останні місяці із кишень закарпатських людей викачали при розмитненні євроблях 1 млрд., не кажучи про сотні мілліонів , сплачених закарпатцями податків в ціні бензину за 2018 рік. Тому, не 600 млн, а мінімум в два рази більше мало бути виділено закарпатцям на ремонт доріг. Заперевальні - на Львівщині - минулий рік мілліардами дорожнього фонду ворочили, коли водночас Закарпаття в 2018 р нещасні 300 млн мало.

1
1234

Нова траса якій нема і 5 років і її треба латати???? В Європі вже б підрядчики сиділи не на Мальдівах 100%. Щоб Гена і вся шушваль рядомстоящая мала все життя таке рівне як траса Мукачево-Рогатин у Мукачівському районі!!!! За цю владу голосуватимуть одні козли!!!

Д
Друг

І як завжди це Глибоке, коли вже там просто раз і назавжди зроблять дорогу!!!

Читайте також