На Ужгородщині притягнули до відповідальності батьків, за конфлікт дітей у ліцеї

5
5

Ювенальні поліцейські Ужгородського районного управління притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох школярів, які спричинили конфлікт в одному із ліцеїв міста

Ювенальні поліцейські Ужгородського районного управління притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох школярів, які спричинили конфлікт в одному із ліцеїв міста

2 квітня до поліції Ужгорода від медиків надійшло повідомлення про те, що до них звернулася ужгородка для огляду її сина у якого трапився конфлікт з однокласниками.

Ювенальні поліцейські зареєстрували дану подію та розпочали перевірку, у ході якої встановили, що подія сталася 1 квітня під час навчального процесу у одному з ліцеїв міста. Правоохоронці опитали працівників закладу, школярів та батьків учасників конфлікту.

Діти пояснюють, що суперечка почалася через словесні образи однокласника. Тоді один із хлопців почав штовханину з 13-річним сином заявниці, а інший повалив його на землю та схопив за шию.

Наразі за фактом невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей, ювенальні поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП на батьків двох ліцеїстів, які вчинили бійку.

З родинами продовжить працювати ювенальна поліція.

Коментарі

1
123

До об’єктивно про життя. Дітей мають виховувати батьки, а не вчителі, чи ти думаєш, зробив дитину, а далі ій всі все довжні, так не буває. А сьогоднішніх дітей тим більше треба вчити відповідати за своі діі.

ПН
підтримую нижче написане

сплошний неваловшняк - « схопив за шию»… Та наші носи як парадичкися инколи репали і ми то ся не жаліли. А туй… йой ухопив за шию….. недійдавці батьки, які таких тють виховують

ЕШ
екс школяр

Що за ніженки пішли, теперішні школярі. В свій час за таких обставин я не те, що батькам скаржився, абоявся,щоб хтось з однокласників не повідомив батьків про конфлікт з однокласником, бощебільшого прочухана отримав би відбатьків. А якщо результати конфлікту були наяву (на лиці), і приховати їх було неможливо, то намагався будь-яким способом зам'яти проблему. Найбільше боявся, щоб батьки не почали виясняти стосунки з батьками супротивника.

Б
БУВАЄ

Батьки не при ділах. Народили і Все. Решта то клопіт та турботи Держави. Головне справити дітей і ще....знову справити дітей.

ОП
Об'єктивно про життя

Пишуть що "подія сталася 1 квітня під час навчального процесу у одному з ліцеїв". Вчителі відповідальні під час навчання. А за що батьків караяє Нац.Поліція_?*??

Читайте також