На Ужгородщині трапилася смертельна ДТП (ВІДЕОФАКТ)

9
9

Автомобіль вилетів з дороги та декілька разів перекинувся.

Автопригода трапилася сьогодні у селі Демечі, що на Ужгородщині. Про це інформує спільнота “Увага! Радар!” у вайбері.

На місці подій працюють рятувальники ДСНС, швидка медична допомога та поліцейські.

Двоє людей загинули, одна госпіталізована з травмами — такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у селі Демечі, що на Ужгородщині.

Інформацію Суспільному підтвердив речник Управління ДСНС на Закарпатті Федір Філіп.

За його словами, повідомлення про аварію надійшло до рятувальників об 11:25. "За попередньою інформацією водій автомобіля Volkswagen Sharan не впорався з керуванням та з'їхав з дороги, внаслідок чого автомобіль перекинувся на дах. Двоє чоловіків загинули, жінку госпіталізували. На місті працювали рятувальники пожежно-рятувального посту села Велика Добронь", — додав речник.


Коментарі

В
Во

Та там керують месние ГАИшники. Миша. Вася. Коля. Як може бути порядок? Коли старі ГАІшніки там збирают бабло!

І
Іван

Мої найщоріщі співчування тим хто втратив підних! Тримайтесь, і будьте сильними! Дорога це вилика небезпека і ніколи неможна предвгадати!

М
Мукачево

Цiлий тиждень по радiо говорять про додатковi патрулi полiцii, а толку ниэ! Як ганяли так i ганяють, Горбатого лем могила iсправить!!!!

І
іванови

а кіби там на узбіччі були робітники, пішоходи? трагедія для його рідних, для нас урок, і могло бути хуже. Як так там мош було влетіти?

М
Мілан

Видно поворот. Або так їхав, що ніяк не міг його пройти (швидко їхав), або був так угашений, що і не бачив, що поворот і поїхав прямо. Добре, що на зустрічки не боло якої легкової. Фура чи камаз могли бути.

Р
ромаріо

До нижнього Томаша: капітуляція України вже відбулася на внутрішньому фронті - фронті корупційному, екнономічному, коронавірусному фронті, демографічному фронті тощо. Окрім того, Титанік "Україна" вже нічого не врятує, оскільки Путін вже все вирішив і ніякі санкції його не зупинять, а на ядерну війну Америка не піде - весь схід та південь однозначно відійдуть до РФ. А решті регіонів - треба кожному думати: як врятувати власну шкуру. Русинському краю давно пора було розпочинати перемовини із мадярським та словацьким урядом щодо процесу переходу до нового рівня політичної та економічної інтеграції з країнами ЄС. Як мінімум мадяре - готові піти на будь-які жертви ради цього.

Т
Томаш

Патрульна поліція Ужгорода затримала заступника мера Василя Пинзеника (Рідне Закарпаття), коли той керував авто в нетверезому стані. Пинзеник призначений заступником міського голови по особистій квоті нардепа Роберта Горвата. Він власник невеликих приватних броварень в Ужгороді. Давно займається цим бізнесом. На державній службі чи в органах місцевого самоврядування жодного дня не працював. У розмовах зі знайомими зізнається, що сам не розуміє навіщо його запхали на посаду у мерію.

Ц
Цуцик

Долітався

1
123

Вот интересно почему МУКАЧЕВО,НЕТ не публикует информацию о мирном митинге частных предпринимателей, а о смертельных дтп Ужгорода да? Ау, журналюги, Вы совесть имеете?????

Читайте також