На Ужгородщині визначили кращого держслужбовця

16
0

15 травня в Ужгородській районній державній адміністрації підведено підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Нагороджували учасників члени Оргкомітету з проведення І туру Конкурсу та голова державної адміністрації Руслан Чорнак .

Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки, а також визначення і нагородження найбільш кваліфікованих й перспективних фахівців державної адміністрації. Загалом в конкурсі приймали участь 11 учасників структурних підрозділів райдержадміністрації: 7 претендентів у номінації «Кращий спеціаліст»  і 4  –  у номінації  «Кращий керівник».

За результатами виконаних завдань були визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу  «Кращий державний службовець», якими стали: у номінації  «Кращий керівник»  Світлана Бреза  – начальник загального відділу апарату державної адміністрації;у номінації «Кращий спеціаліст» Людмила Лангазов –головний спеціаліст відділу контролю,обліку та фінансового забезпечення фінансового управління державної адміністрації.
 
Також лауреатами конкурсу серед керівників було визначено  Руслану Боднарюк – заступника керівника апарату – начальника відділу організаційно-кадрової роботи апарату державної адміністрації та Зореславу Тимчик –начальника відділу персоніфікованого обліку осіб,які мають право на пільги управління праці та соціального захисту населення державної адміністрації. Лауреатами серед спеціалістів визначено Ренату Чернекі – головного спеціаліста сектору з питань внутрішньої політики,взаємодії з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату державної адміністрації та Ганну Попович – головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців апарату державної адміністрації.
 
Переможців та лауреатів Конкурсу нагороджено дипломами та грошовими преміями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також