На Ужгородщині зловили браконьєра

9
0

12 липня, під час проведення рибоохоронної роботи на р.Уж поблизу с.Камяниця Ужгородського району, нижче по течії від "підпірної греблі" (зони відпочинку), ст..державним інспектором рибоохорони Корда С.Ф., виявлено і затримано місцевого жителя гр.Пастеляк І.Ю.(1960р.н.) за грубе порушення Правил рибальства.

 

Так, гр.Пастеляк І.Ю. пристосувавши до вудки заборонений у любительському рибальстві засіб лову у вигляді "сітки-екрана" здійснював рибальство і на момент затримання встиг виловити два підуста та одну марену звичайну (вид занесений до Червоної книги України). 
 
На порушника складено протокол за ст..85 ч.4 КУпАП (браконьєрство) для направлення в Ужгородський міськрайонний суд. Риба порушнику повернута до рішення суду , а заборонені засоби вилучено (санкція статті передбачає штраф 340-680 грн. з відшкодуванням збитків в 290 грн. за виловлену рибу). 
 
Всього за останній тиждень до адміністративної відповідальності за порушення природоохоронного законодавства в галузі охорони водних біоресурсів, інспекторами рибоохорони притягнуто 14 чоловік, вилучено 12 заборонених засобів лову та 31 кг. риби.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також