На Ужгородщині звітували художні колективи

9
0

10 березня в будинку культури с.Худльово відбувся огляд-конкурс аматорів сцени Худлівської сільської ради.

Свято відкрила директор будинку культури Ольга Ніколенко, яка щиро привітала всіх присутніх у залі.

Програму розпочав дитячий хореографічний колектив будинку культури „Маленькі гомбічки” (кер. Л.Ніколенко) - дуже цікавий колектив, учасниками якого є маленькі артисти-дошкільнята, які з великим натхненням виконали танець „Румбочка”. Гарні костюми, запальне виконання не залишили байдужими глядача  - їх щирого вітали всі присутні і довго не відпускали зі сцени. Гучними оплесками  глядачі зустрічали народний вокальний ансамбль „Джерело” (кер.В.Сентипал), який продовжив концертну програму піснями „Мамина хатина” (сл.Г.Шаповалова, муз.О.Злотника)  та русинською народною піснею „Та ти гадаш, муй Андрійку”. Далі на сцені були дитячий хореографічний колектив „Веселка” з сучасним танцем „Капризки”,  вокальний ансамбль „Віолочка” під керівництвом Ольги Ніколенко, який привітав усіх присутніх в залі піснями „Мамо”  (слова і музика Н.Май), „Мамина вишня” (сл.Д.Луценка, муз.А.Пашкевича). Це було надзвичайно зворушливо і актуально до свята жінок. Значно підняли настрій усім присутнім, учасники драматичного гуртка будинку культури Владислав Буглина та Владислав Турецький, які виконали гумористичну мініатюру „Подарунок”.  Обидва Владислави -  дуже талановиті актори, вони допомагали Ользі Ніколенко вести програму. Кожний номер програми оголошувався з легкою гумористичною подачею, це було дуже сучасно і оригінально.

Успішно виступив  дитячий вокальний ансамбль клубу с.Ляхівці, який виконав пісні «Пташенята у гнізді» і «Дівчина-весна» (солістка Марина Постолівка) . Приєдналися до вітань художні колективи клубу села Чертеж - вокальний ансамбль „Веснянка” (солістка Анастасія Русин) з піснею „Країна калинова”, хореографічний колектив з сучасними танцями, вокальний ансамбль „Сусідки” з піснею „Гаєм зелененьким”.

І знову на сцені  - художні колективи будинку культури с.Худльово дитячий вокальний ансамбль „Джерельце” (кер.О.Ніколенко) з піснями „Мама”  (сл. і муз. О.Рудик), „Квіти для мами” (сл. і муз.Соболевської), тріо „Голоси” (кер.В.Сентипал) у виконанні якого прозвучали пісні „Ой ти місяцю” (укр. нар. пісня в обробці В.Островського) та „Потічок Карпатський” (муз. В.Крищенка, сл.Б.Крутяк).

Розвеселили глядачів артисти-гумористи з гумористичною мініатюрою „Побачення”. Зачарував глядача вокальний дует „Мрії” в складі Лілії Ніколенко та Каміли Макухан. Зворушливе було виконання пісень „Мамина коса” та „Нас мудрості мама навчала”.

Закінчився концерт виступом новоствореного вокально-інструментального ансамблю сільського   клубу с.Дубрівка під керівництвом Владислава Керецмана.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також