На ужгородській Радванці лагодять дорогу (ФОТО)

3
3

Сьогодні вирівнювати автогрейдером і засипати щебенем дорогу розпочали на вулиці Сидоряка.

Як повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей, усього до середини серпня профілювання доріг проведуть на 12 вулицях мікрорайону «Радванка», пише прес-служба Ужгородської міської ради.

«Капітальний ремонт асфальтового покриття мікрорайону передбачений на 5 вулицях, але  наразі кошти заблоковані у Києві казначейством, тож можливості повністю полагодити дороги не маємо. Тому на останній сесії вирішили надати кошти на профілювання доріг – покриття вирівнюють автогрейдером і засипають щебенем, який закупили меценати і місцеві мешканці. Спільними зусиллями намагаємося зробити тутешні дороги придатними для пересування, а вже наступного року будемо чекати розблокування казначейства і проведемо на цих вулицях капітальний ремонт», –  зауважив Віктор Щадей. 

Коментарі

МЮ
Мандич Ю

прошу не стирати попередній коментар!

МЮ
Мандич Ю

Запевняю всіх мешканців мікрорайону Радванка кожна вулиця буде спрофільована,підсипана щебнем фракція 25,та укатана. завдяки депутату верховної ради Ковачу В.І Ми разом шановні мешканці намагалися довгий час провести освітлення на наших вулицях і тільки завдяки Василю Ілічу нам це вдалося!ЗОШ №7 гареве поле було доведено до завершення саме за сприяням В.І Ковача.Звичайно я завдячую і в.о міському голові і всьому депутатському корпусу який підтримав виділення коштів для профілюваня чотирьох вулиць,я дякую активним мешканцям які мені в цому допомагають!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R
Radvanka

А паралелні вулиці будуть ремонтувати?Чи лем тоту де жиє Мандич-городський депутат.

Читайте також