На ужгородській сцені виступили учасники шоу "Танцюють усі-2"

29
0

Цього тижня до нашого міста завітала весела компанія учасників танцювального шоу “Танцюють усі-2?, котра разом із менш відомими, але не менш любимими ужгородцями танцювальними колективами з Дніпропетровська та Рівного показали глядачам, що таке справжнє шоу.

Гостей до Ужгорода запросила студія сучасного танцю “Бліц”, керівник якої Олена Камінська вирішила на свій страх і ризик привезти до нашого міста танцюристів вищого класу.

Відомі нам з екранів телевізорів Катя Бухтіярова, Сергій Змійок, Роман Дмитрик та Артем Гордєєв приїхали заздалегідь: вони встигли провести для “бліцівців” кілька майстер-класів і навіть прогулятися містом. Слід сказати, що їхня весела компанія в пішохідній частині міста привернула неабияку увагу перхожих. І недарма, бо ж Катя Бухтіярова стрибала, весело віталася з ужгородцями, а хлопці кружляли дівчину на руках і, схоже, зовсім не погано проводили час. Мабуть, найбільш дивно в цій компанії виглядав Артем Гордєєв, котрий узагалі повеселив молодший склад “бліцівців” своєю нестримною енергією і звичкою розмовляти з власними частинами тіла. Зате саме Артем з новою зачіскою “під півника” зірвав найбільше аплодисментів на концерті, який проходив в облмуздрамтеатрі 12 травня. Глядачі (яких, до речі, зібралася чи не повна зала) змогли побачити сольні номери та парні виступи учасників “Танцюють усі-2″. У виконанні гуртових номерів їм допомагав київський колега, соліст Театру танцю “Soul B” Юрій Пристаєцький, котрий разом із всесвітньо відомим хореографом Тетяною Островерх ставить для “Бліцу” першу закарпатську музичну виставу.

Аби зацікавити глядачів, “бліцівці” виконали промо-танець з цієї вистави, і, мусимо визнати, що хоч із неї й не став зрозумілим сюжет майбутнього спектаклю, зате майстерність молодих ужгородців і хореографічний талант постановників були очевидними навіть для далекої від танців людини. Не менше порадували присутніх і гості концерту “сТАНЦІя Ужгород” - уже відомі мешканцям нашого міста “Light Dance Company” з Рівного та “Art people” з Дніпропетровська. Деякі з їхніх номерів ужгородці вже могли побачити на ювілейному концерті “Бліцу”, але це не завадило отримати від перегляду справжнє задоволення. Загалом концерт вийшов чудовим, тож є надія, що “сТАНЦІя Ужгород” (як і планують її організатори) стане традиційним ужгородським святом танцю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також