На ужгородському виконкомі таки з’явився хабарник Самсонов

16
0

Він виступав з рішенням «Про надання погодження на внутрішнє перепланування і переобладнання житлових приміщень (квартир) та індивідуальних житлових будинків».

Нагадаємо, ще у жовтні його зловили на хабарі у 600 доларів, відправили у відпустку, а зараз поновили на посаді заступника начальника управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів.

Сам Леонід Самсонов коментувати своє повернення на роботу відмовився, зазначивши, що вирішувати такі справи мають компетентні органи, а саме суд.

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов все ж прокоментував відновлення Самсонова.

За його словами, слід перш за все, залишатися людиною, адже гроші можуть підсунути кожному.

Як зазначив мер, заборона повертати Леоніда Самсонова на роботу існувала до 1 січня, після чого він перебував на лікарняному. Зараз же згідно трудового законодавства пана Самсонова відновили на колишній посаді. Щодо функцій головного архітектора, які наразі де-факто і виконуватиме Самсонов, ситуація найближчим часом змінися на наступній сесії Погрєлов пообіцяв підняти питання про розділення земельного та архітектурного відділів, адже експеримент з їх об'єднання виявився неуспішним. Очевидно, після поділу відбудуться певні кадрові зміни.

Самсонов свою пригоду з отриманням 600-доларового хабара коментувати відмовився.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також