На вчорашньому мітингу біля Мукачівського військомату молодики готували провокацію?

11
5

Під час вчорашньої акції під Мукачівським військкоматом міліція затримала підозрілих молодиків з димовою шашкою і маскою.

Правоохоронці Мукачева забезпечуючи охорону громадського порядку  під час проведення мітингу біля військового комісаріату,  запримітили чотирьох  підозрілих молодиків.  Двоє з них були одягнуті в камуфляжний одяг та мали при собі ранці.

Працівники міліції вирішили перевірити підозрілих осіб, як з”ясувалося не дарма. На запитання правоохоронців, що знаходиться в середині ранця, хлопець відповів, що димова шашка. Даних громадян було запрошено до міськвідділку міліції, в ході огляду ранця правоохоронці  виявили та вилучили предмет схожий на димову шашку та маску. 18-річний житель Мукачева відмовився пояснити для чого йому потрібні були - ці речі.

Вилучений предмет направлений на дослідження. Відомості про дану  подію слідчим внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даному факту триває перевірка.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Коментарі

М
марик

хватит врать

М
мар

ну зачем врать , вышли женщины защищавшие своих детей ,,,хватит в каждом искать путина

М
Миротворець

З Росією потрібно співробітничати, а не воювати. Війна між слов"янами вигідна виключно "істиним арійцям" з Федеральної резервної системи США.

ЗЦ
Знову цензура?

Може вже досить?

І
ігор

цьго ще бракувало !!!!

Читайте також