На Великоберезнянщині безробітним пропонують перенавчатися у Львові

9
0

24 липня 2012 року, в приміщенні Великоберезнянського районного центру зайнятості, для безробітних гірських населених пунктів – сіл Волосянка, Верховина Бистра, Тихий, Ужок, Гусний, Сухий була проведена презентація Львівського центру професійно-технічної освіти Державного центру зайнятості.

 

Для багатьох мешканців цих сіл проблематично знайти роботу в регіоні. Працевлаштування для них лежить через професійне навчання та перенавчання. Таку можливість дає, зокрема, Львівський центр професійно-технічної освіти.
 
На презентації навчального закладу безробітних було ознайомлено з професіями, які можна отримати в центрі, умовами навчання і проживання у гуртожитку, термінами навчання, адресою навчального закладу та контактними телефонами. Крім того, відвідувачів презентації ознайомлено з нормативно–правовою базою проходження професійного навчання безробітних у навчальних закладах служби зайнятості, також вони були ознайомлені зі станом місцевого ринку праці та з його перспективами розвитку.
 
Додатково безробітних проінформовано про те, що на сьогодні в системі Державної служби зайнятості діє вісім центрів професійно-технічної освіти: Дніпропетровський, Івано-Франківський, Кримський, Луганський, Львівський, Одеський, Рівненський, Харківський, Сумський та Донецький центри ПТО.
 
Працівники Великоберезнянського районного центру зайнятості й надалі продовжуватимуть роботу по розширенню можливостей працевлаштування безробітних усіма засобами, якими володіє служба зайнятості, в тому числі з використанням навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також