На Великоберезнянщині до "зеленої" акції залучать учнів

4
0

До давньої проблеми - з новим розумінням актуальності.Саме на такий підхід у боротьбі з засміченням територій населених пунктів та природних зон району намагалися налаштувати керівників органів місцевого самоврядування Великоберезнянщини, підприємств різних форм власності, закладів та установ організатори районної наради з проведення всеукраїнської акції «За чисте навколишнє середовище». Адже проблема – не нова, як і щовесняні заходи з її вирішення.

Відкриваючи нараду, заступник голови РДА Василь Шіпош наголосив на врахуванні усіх нюансів, до яких зобов’язує розпорядження Кабміну від 31 березня 2010 року, яке стосується проведення акції з очищення довкілля. Він нагадав, що у нашому районі є і позитивні приклади ставлення до важливої справи, але ще більшої уваги вимагають проблеми, які не вирішуються протягом тривалого часу.

Про конкретні завдання, які належить виконати усім  господарським керівникам та усім жителям Великоберезнянщини протягом квітня-травня у рамках акції «За чисте навколишнє середовище» розповів начальник відділу  житлово-комунального господарства райдержадміністрації Іван Мицьо.  Він акцентував увагу на залученні до проведення заходів учнівської юннню, працівників усіх сфер,  жителів селища та сіл.  Йшлося і форми контролю за реалізацією вищезгаданого  розпорядження Кабміну.

Учасники наради у своїх запитаннях та репліках порушували питання облаштування санкціонованих сміттєзвалищ, без чого неможливо братися за  очищення територій, матеріально-технічних нюансів здійснення намічених заходів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також