На Великоберезнянщині молодий хлопець на своєму "жигулі" залетів під потяг

7
3

Сьогодні, 23 листопада, близько 2-ї години ночі, у селі Збрідь, Великоберезнянського району сталося зіткнення автомобіля та пасажирського потягу.

20-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» намагаючись встигнути проїхати обладнаний світло-звуковим сигналом залізничний переїзд на червоне світло, зіткнувся з поїздом № 601 сполученням «Солотвино - Львів». 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві 16-річні дівчини-пасажира отримали тілесні ушкодження не сумісні з життям та загинули на місці пригоди. Водій та ще один пасажир - 15-річна дівчинка, з численними травмами доставлені до районної лікарні.

Проводиться перевірка, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

В
ВСЕЗНАЙКО

(АБО ХТО ТАМ З МЕНТОВКІ) ЗРОБІТЬ АНАЛІЗ ПЕРЕЇЗДУ...САМІ ЇЗДІТЕ ЧЕРЕЗ НЬОГО НА ЧЕРВОНЕ СВІТЛО...КУЛЬКО РАЗ ВУН ПРОСТО МИГАЄ БЕЗПІДСТАВНО...І НЕ ЖЕНІТЬ НА ЛЮДЕЙ...ПРОСЛІДКУЙТЕ ЗА ВИНОЮ УКРЗАЛІЗНИЦІ..НЕ БУДЬТЕ ОДНОБОКІ...ТОГО ВИМАГАЄ ГРОМАДСКІСТЬ. І НЕ БРИЗГАЙ СЛИНОВ...ПОТРІБНО В СИТУАЦІЇ РОЗІБРАТИСЯ ДОСКОНАЛО І ВЗЯТИ АНАЛІЗ СПРАВНОСТІ РОБОТИ ПЕРЕЇЗДУ ЗА ОСТАННІЙ РІК...УКРЗАЛІЗНИЦЯ - ЦЕ РОЗСАДНИК ДЕБІЛУ І ДАУНУ, ЯКИМ ТРЕБА В РОТ ДАВАТІ

Д
ден

До всезнайка! Не пишить дурню!!! Поїзд їде по колії , а не по дорозі...І на любому переїзді є сигналізація...регульований він чи ні...Ви в житті колись бачили вночі як поїзд їде??? Виходить, шо ні...Бо прожектор поїзда видно за багато кілометрів. І не побачити його просто не реально!!! А є купа дебілів- екстремалів, що люблять грати у "російську рулетку"...проскочу-не проскочу....А постояти і зачекати 5 хв ніби і не можна...Є хороший лозунг в Укрзалізниці..."Виграєш хвилину, втратиш-життя!!!" І про це треба завжди пам,ятати. І не робити з себе героїв. Бо поїзд просто так не зупиниться...то аж ніяк не автомобіль.

В
ВСЕЗНАЙКО

Я БИ ПРОВІВ ПЕРЕВІРКУ УКРЗАЛІЗНИЦІ...ТАМ ПОВНИЙ БАРДАК НА ПЕРЕЇЗДІ. ХЛОПЧИНА МОЖЛИВО І НЕ ВИНУВАТИЙ, А ОСЬ ТУПОРИЛА МАРГА ІЗ УКРЗАЛІЗНИЦІ МАЄ ВІДПОВІДАТИ..ПРОСТО ПОТРІБНО КВАЛІФІКОВАНО І НЕЗАЛЕЖНО ДО ЦЬОГО ПІДІЙТИ...І НЕ ДАТИ ПРИХОВАТИ РЕАЛЬНОГО ВИНУВАТЦЯ ТРАГЕДІЇ..ХОЧА ВСЕ ПРИХОВАЮТЬ І ПЕРЕЇЗД ЗРОБЛЯТЬ СПРАВНИМ. в ННАС ЗАВЖДИ ТАК

Читайте також