На Великоберезнянщині перекрили трасу Львів-Самбір-Ужгород

17
3

Повідомлення про перекриття дороги надійшло правоохоронцям від сектора реагування патрульної поліції близько 10:35 години.

Як розповіли Mukachevo.net у головному управлінні національної поліції Закарпаття дорога державного значення Львів-Самбір-Ужгород, яка є трасою міжнародного значення Н13 була перекрита місцевими мешканцями та представниками місцевої громадської організації.

Всього близько 35 чоловік. Вони мають певні вимоги до місцевої влади.

Як повідомляють правоохоронці які забезпечують на місці правопорядок, активісти частково пропускають автомобілі. Після тимчасового перекриття, пропускають частину машин, і знову перекривають.

Раніше один з активістів, який був присутній на акції зазначав, що вона походить через поганий стан доріг.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті через ями на дорогах було перекрито 3 дороги в один день.


Коментарі

П
петя

тому недоумку павлову з дебільним голосом давно місце у тюрмі, лиш він на побігеньках у лисого діда та й під кришою у ментів, тому й не сидить. а бігає по області та каламутить воду

Д
Дідо

Непереживай *НИЖНІЙ* ПЛАТЕЖІ НА ВСЕ ПІДНІМУТЬ...... НО НІ ДОРІГ НІЧОГО НЕБУДЕ при цьому самоврядуванні про АВТОБАМ забудь-хіба люди заставлять таким макаром ями поплатати.

В
возрадуйтеся-дочекалисьтеся

то нич, уряд передав владу на місця, згідно з проведеною реформою самоврядування.Тепирь місцева влада має всі повноваження підняти всі платежі і податки до такого рівня, жеби могла побудовати березнянщинов автобани не хуже німецьких. Окраїна UBER ALLES

Читайте також