На веселій “Ужгородській регаті 2014" точно не потоне лайнохід "ПТН ГВН" (ФОТО)

4
18

О 17.00 в Ужгороді стартувала кумедна “Ужгородська регата 2014". Серед десятка чудернацьких плавзасобів один точно не потоне у мілководному Ужі - це одномісний лайнохід під назвою "ПТН ГВН".

Здається всім зрозуміло чому... Подробиці з регати незабаром.

Фото Алла Хаятова та Ірина Бреза

Коментарі

4
455

Логика волшебная, укр. флаг в г...не, российский над ним. Уже запостил в ФБ, огромный успех! спасибо Саще П. за поддержку России!

MO
Maydayn obosravsya

Maydaynske foto-puznannya.Ykrainsky flag y hovni,pid nohamy y flaga Rosii,kotryi hordo zverky .Maydaynovske misto dlya Ykrainy-y hovni iz zhopy,prosravshoisya heiRopy.Kheroyam-SALA!

ТЗ
теж закарпатець

Хлопчина на фото, Саша П., лише цього року закінчив школу. Тому, думаю, йому ще нема й 17 років. До речі, минулорічну веселу регату на Ужі він виграв із поламаною рукою. Так що мужності йому не займати. Цього року виявилося, що у хлопця є і громадянська позиція. Побільше б такої молоді – і 200 грн. на виборах вже нікому і ніколи не допоможуть!

С
скунц

фосе гуно шо ви блят ь доєбались

И
Идея

От того кравчика на Восток; и корабль при нем и шаровары с вышиванкой, он то уж никогда не потонет. P.S. Хватит уже позориться и так весь мир с нас ржёт, люди ну будьте хоть чуть-чуть поумнее.

Ш
Шовгор

Но што навчився плавати у потокови, тепер з чистов совiстюв може йти дале плавати у степи на сходi, можливо йому повезе. Герой не умирать.

З
Закарпатцу

Как правильно писать: "пиндосы" или "пендосы"?

ПХ
путін хуйло

путін хуйло і хай пливе собі. молодці!

З
Закарпатец

НЕ ПОЗОРЬТЕ ЗАКАРПАТЬЕ, СОВСЕМ ОСКОТИНИЛИСЬ. Надо быть истинными хозяевами Закарпатья, а не прыгать под музыку бандеровцев и черножопого ковбоя. Хватит хоронить своих пацанов, никто не угрожает их жизни кроме олигархов продавших Украину оптом и в розницу. В конечном итоге страна нужна именно для того чтобы человеку жилось хорошо, а не для того чтобы он 24 года жил все хуже и хуже а потом еще и помер не знаю за что.

YH
Y HOVNI

Rossia(i flag tozhe)-nad hovnom,Ykraina(i flag tozhe)-Y HOVNI.Etoho maydayna y SBY treba seychas zhe.Yak homoseki-pravoseki smotryat na taky naryhy.

М
Моряк

Ось на такому гівні Україна пливе 23 роки, і бачу буде далі плисти, бо нічого не міняється.

Г
глядач

Файні були і морячки..) але бояжливі.. я двох мукачівських морячок хотів підвести до Мукачева - боялися сісти в машину..))

ДЯ
до я

ти можес сісти зверху

Я
я

Какие умные! Почему бы им не записаться в НацГадию и не подохнуть "на Сходи"?

В
Васільєв-брутальний

Се гуно - брутальне.

LN
life News

Шаланды полные фекалий... великий ,ПУ... их принимал, и все министры понимали, когда свой флаг он целовал.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Саша, збережи це фото, воно унікальне.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Life News, зробіть репост на свій ресурс.

Читайте також