На війні загинув екскерівник ресторану "Козачок" Денис Галушко (ФОТО)

56
1

Колишній керівник ресторану «Козачок» Галушко Денис Олександрович загинув героїчно захищаючи країну від окупантів.

Ось, що пишуть у мережі знайомі та друзі загиблого:

"Для Дениса це була перша війна, Денис волонтерив з 2014 року, але на війну прийшов в 2022. Йому все було цікаво, пробував себе в декількох ВОСах( військово облікова спеціальність), постійно вчився, викладається на 100%, був надзвичайно відповідальний", - пише Yuras Lukianchuk.

"Син, чоловік, ресторатор, батько, волонтер та воїн. Такий шлях пройшов Галушко Денис , людина неймовірної гідності та честі, що всі труднощі сприймала з лише йому притаманним почуттям стійкості та гумору. І позивний "Брат" свідчить не лише про родинний зв'язок, а і про ставлення до оточуючих та побратимів. Тепер вас ніщо не потурбує, на превеликий жаль", - пише Валерий Атаманчук.

"Він би міг не піти на війну, бо в нього троє дітей. Маленьких дітей. Але він пішов. За станом здоров‘я він теж міг би не піти. Але він пішов", - пише Masi Nayyem

"Сьогодні ховають мого Друга, Друга який з перших днів війни пішов захищати свій, мій, та ваш дім. У мене про ногу залишається багато спогадів, бо поки ми пометаймо він буде жити з нами. З одним зі спогадів з не далекого минулого я хочу поділитися з вами. Це була его відповідь на моє останнє привітання з его днем народження. Він впевнив мене що перемога буде за нами та не як інакше", - пише George Kyrychenko.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Тимофій

Це татусь мого найкращого друга

Читайте також