На війні загинув мукачівець Артур Пашкуляк (ВІДЕО)

115
35

Про загибель мукачівця повідомили у соціальній мережі вчора, 2 квітня.

Як писало Mukachevo.net, Артур Пашкуляк, 1979 року народження, з початку війни брав участь у бойових діях на сході у складі «Чеченського батальйону ім. Шейха Мансура». До їх спеціального підрозділу входять бійці аеророзвідки, мінометники, снайпери та розвідники.

Військові відгукуються про свого побратима, як про харизматичного та сміливого українця. Друзі кажуть, що ця людина ніколи не залишала в біді і завжди тримала «тверду» чоловічу позицію.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

РК
Роман Крымский

Вічна пам'ять Людині з великої літери! Жив як Воїн та пішов як Воїн! Бився з ворогом аби нам живим і здоровим було краще на нашій Богом даній землі! Будемо тебе Брат пам'ятати завжди! Спочивай с Богом Брате Артур! Вічна Слава тобі!

ЙМ
Йсе Мукачево

Світла пам'ять Герою України ?? Хто би що за нього не казав,він не очканув,і пішов захищати свою країну. Це настоящий подвиг,маючи все,піти на війну. Це ще раз доказує мужність Артура. Спочивай з миром,земля тобі пушистими хмаринками...

О
ОВ

Співчуття рідним!

2
21

Воював з початку,і до кінця. тут треба зняти капелюх перед ним...

ЙК
йсе кампец

Нам роздают повістки і ми йдеме захищати свою батьківщину, а бидло мажорне у Буковелі ще буде посилати воєнних і називати їх лошарами. Докі люди йсе будут терпіти? Тадь у тот Буковель треба прийти та за вилицю потягнути на фронт усіх бику що там удсижуются https://www.youtube.com/watch?v=vh25yoXmI-4 Артурови, яким би він не бив у звичайному житті, честь і вічна пам’ять за то, що пішов боронити країну

Т
Товариш

Щирі співчуття рідним ! Вічна пам'ять тобі , друг ! Таких як ти мало- справедливий , сміливий , цілеспрямований та постійний. Дякую за повагу. Непоправна втрата.

С
Співчуття

Співчуття родині … він був сином , чоловіком і батьком в першу чергу. А все інше вже не важливо. Слава герою!

К
Коля

Та це 100%інфа?!коли і де буде прощання?. Не віриться

В
Варош

Шкода шо умер такий чоткий і ровний пацан як Артур ти настоящий Герой най земля тобі буде пухом!

М
Мукачевець

Співчуття родині!

М
Мукачівець

Мукачево плюсую,тут у городі коснися каждого нико не без гріха,так ся уж стало шо в сьому городі чи то енергетика така чи шо но тебе рано чи пізно каснеся кримінал,а Артур не заочкував а міг піти домів як його кенти шо з ним сиділи,то його і погубило ліпше би туй бов полезний,но шо є то є,ще раз Вічна память,бов воїн і пішов воїном

М
Мукачівка

Вічна пам?ять. І другі блатарі могли би воювати піти.

ДМ
До МУКАЧЕВО

Дуже точно все сказано. Підтримую кожне слово.

УГ
Упокой Господи душу

Де й коли похорони? Кось знає?

М
МУКАЧЕВО

Про кожну людину, мешканця міста МУКАЧЕВА, можна наговорити на декілька томів справи але він пішов воювати із російськими загарбниками (незалежно від причин) і це поступок чоловіка ! Кожен має замислитися над цим . Це наш , МУКАЧІВЕЦЬ !!!

4
4451

Земля пухом Хайзенберг

К
Коля!

Друже спочивай з миром !!! Слава Герою !!!

І
Іван

Спи спокійно друже,ти був Людиною!

М
Марися

Батькам і рідним Артура співчуття!

Д
Д

Слава Герою. Як би там не було людина пішла захищати Україну.

НВ
Няньо Вариша

Десятками знаву варішстких блатарів які сидять дома і не виходять із хижі,а жони їм жерти носять,Артур не такий повзерайте даякі бої в яких він участвовав не каждий там психічно удержав би . Легенда Вариша.

В
Варош

Слава герою!

V
VVV

Э така хороша заповідь»Не суди і судим не будешь».То для тих диванних критиків.БОГ всім нам суддя!!!Людина маючи всьо пішла Захищати нас із вами.Земля йому пухом!!!

М
Мукачівець

Земля пухом Артур,ти бов дуже мужнім і порядочним,ко шо би не вякав то сикуни і зависники,покойся з миром,Мукачево осиротіло потірявши таку легенду,Вічна память

Л
Летній

Не кивайте уже того Русина най спочивать з миром. То понятно уже давно , він знав сам ріски такої роботи шо він робив,і шо може з ним боти.

M
meshko

Ко бо шо не казав, но Артур не з*єбався на словаки, як даякі "правильні, порядочні ай богобойні" закарпатці, а пожертвовав свойим життям заради захисту від гнуйної педерації

М
МІША!

ГЕРОЮ СЛАВА!!! СПОЧИВАЙ СПОКІЙНО ДРУЖЕ!!!

Р
Росвигово

Спочивай з миром братику. Ко би шо не пиз..ів але він не застяв як більшість блатарів у вариши.

В
Вася

Лешіться чоловіка най спочиває з миром...і подякуйте да те шо боронив Україну ціною свого життя.. вічна память герою...

М
Мукачево

Слава герою! Вічна пам’ять !

Ц
Ціґань

тепер і за русина ніко нич не розкаже

ДЦ
До цвіт нації

За то шо ти туй, паскудо, сидиш і пишеш він за то своє життя віддав

ДЦ
до Цвіт нації

То він вам місце звільнив, можете мобілізуватись і коментувати з прямих місць подій )) ?? Бо як ваші задки хтось прикриває то «най ідуть, а шо то я маю іти», а як брудом облити то ви перші)))

ЦН
Цвіт нації

Не лише цвіт нації забирає війна, а й робить чистку…

К
Куштановиця

Най порядніший чоловік в Мукачеві, дуже шкода втрачати таких людей.

Читайте також