На Воловеччині Hyundai на обгоні влетів у Renault. Є потерпілі (ФОТО)

10
4

Вчора, близько 18:00 години на 726 кілометрі автодороги Київ-Чоп сталося ДТП з потерпілими.

Як заявляють правоохоронці, на момент їх прибуття 4 потерпілих вже госпіталізувала швидка.

На місці події працювала Воловецька слідчо-оперативна група.

Попередньо, водій Hyundai виконуючи обгін порушив ПДР, перетнув суцільну та не впоравшись з керуванням не зміг завершити маневр обгону та здійснив зіткнення з Renault, який рухався по зустрічній смузі.

Обставини подій з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, вчора сталася ДТП на КПП Ужгород: Fiat прорвав український кордон і протаранив Audi 

Коментарі

G
Gusti

Був Свідком ДТП. Маю фото. http://s009.radikal.ru/i310/1610/d2/3e11bdb647a3.jpg http://s017.radikal.ru/i434/1610/d2/25a6090420e1.jpg Там перед тим фура розлила 200 л солярки. Дорога Була як каток взимку. Сам ледве зупинився . Хоча добре що живі Швидка з Воловця приіхала оперативно(РЕСПЕКТ). Не розумію чому копи Їхали з Сваляви

ЙП
Йончі Пончі

Їдеш отак з жоною, дітьми, їдеш 90, спокійно, а з-за повороту вилітає поспішайло, в мене самого не раз була така ситуація, ти тиснеш на гальма, люди проскакують і думають, що великі гонщики, і так буде завжди.

ЙП
Йончі Пончі

Карпати взагалі без обгонів треба проїжджати, кілька ділянок з двома попутними є, щоб обійти повільні каміони (правда є такі каміони, що й самі рвуться обганяти). За обгін через суцільну, який призвів до аварії, вважаю треба забирати права на три роки.

Д
Дальнобой

Так там все зрозумiло закритий поворот,якщо Людина не впевнена на 50%,що вона не зможе зробили обгiн,тодi пiзнiше це зробити,бiльш на прямiй дiлянцi.

Читайте також