На Воловеччині під колесами Ford загинув 37-річний пішохід (ФОТО)

5
16

Смертельна ДТП трапилася сьогодні, 29 листопада, на автодорозі «Нижні Ворота - Міжгір’я» в селі Верхні Ворота.

У поліції Закарпаття розповідають, що 35-річний водій «Ford», мешканець села Верб’яж, здійснив наїзд на пішохода в центрі села, близько 17:17.

Від отриманих травм 37-річний мешканець Верхніх Воріт помер на місці ДТП.

Наразі за даним фактом автопригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Воловецького відділення поліції.

Коментарі

В
Василина

Оксано ты конечная, даже писать не умеешь, прежде чем что-либо комментировать, словарь открой, тебя собаку тоже такое ждёт.

К
Карина

Боже какие вы Бандеры жестокий народ. Вы же сами не знаете что вас ждёт завтра. Да каким бы он небыл, он прежде всего человек.

М
Маряна

рівно тиждень тому також кидався під автомобілі ходив в темноті як привид значить доля йому така була там загинути

M
Marek

Katastrofa

В
Верховинець

Шановні ви знаєте що таке п’яна людина!? Це «мавпа з гранатою». От уявіть собі, що така малафа іде не по тротуару, а по проїжджій частині, вночі. А тепер уявити світло зустрічного транспорту, міст, бордюри і людину повністю в чорному. Я тоже шофер..нікому не бажаю такої ситуації. На рахунок того, що літають, то правда, але не той чоловік. Перед цим він стояв на парковці у магазині це від місця ДТП яких 500 м, так що швидкість великою не була. Дивно пишуть у новинах: наїзд на пішохода, тільки пішоход думав що він - трактор. Те, що він робив зло за життя, абсолютно не означає, що заслуговує на таку чи інакшу смерть. Проблема в іншому. Зі своїми суїцидальними замашками, Небіжчик не беріг свого життя, і життя іншої людини.

К
Кабан

Пішоходи думають якщо переходять дорогу то кожне авто має їм кланятись, а самі не дивляться на безпеку свого руху.

Z
Zoltan

Там же ужасные дороги, машину сильно не разгониш?!

В
Василь

То що покійний був ідіот,то знають у Верхніх Воротах усі. Міліція з іхньоі хати не виходила через постійні кражі та пянства. Це був позор села. Погоджуюся з Оксаною на всі сто процентів. У січні того року заліз у хату 80 річноі жінки котру побмв і та скоро померла.зийшло з рук йому(((,ще в другоі сусідки ламав двері в хаті, викликала міліцію, крав продукти з холодильника, нагло ліз до хат, люди дньом закривалися не могли вийти на вулмцю. Били постійно його, і дружини було три і жодна не жила з ним, бо то був позор. Шкода шофера через сволоч, одним злодієм стало менше. Село випустило пару. Будут люди в спокою. Що глядав, то найшов. Того дня він кидався не лише під машини. Думаю свідки це підтвердять

В
Віка

Це міг бути не алкаш, а будь яка інша людина, дитина чи підліток. Як можна писати такі страшні слова... Якщо людина пила, отже її можна переїхати? Якби водії дотримувались правил ДР, то не було б таких ситуацій. А то вже дитину страшно навіть в день на вулицю випустити, бо літають як ненормально. І це не лише у Верхніх, а у всіх селах. Знак 20 чи 30 а вони летять 60 і більше.

Р
Роман

За покійного говорять або добре,або нічого.Якою б не була людина,це горе для близьких.А ви Оксано так не говоріть,тому що все вертається бумерангом.Ваша думка нікого не цікавить.Мені б хотілося подивитися вам у вічі.Я завтра буду в Волівці

Л
Людмила

Який то мав бути удар, що пішохід помер на місці ДТП?

О
Оксана

Людина,яка померла тероризувала усе село. Пив,крав. В селі зітхнули з полегшенням,люди в хатах закривалися,боялися на вулицю виходити,вимагав гроші на алкоголь,пооіція знала про це все. Дві дружини і жодна не жила з ним, не платив вліменти.собаці і смерть собача прийщла. Шкода водія, котрому цей алкаш кинувся пяним під колеса. Постійно жити в страху від пяного дебіла люди вже не могли

К
Кристина

пожизненно ему дать. Молодой парень 37 лет. 2е детей оставил. А как нам с етим смириться.

НР
Няньо Рема

Реме , іди вже найди собі яку роботу ,філософе голозадий,а то маєш одні гаті і ті рвані.

А
Ан

То не євробляхи, то ідіоти, які думають, що вони за кермом Боги. Літають по селі так, ніби вони безсмертні.

Р
Рем

Це все евробляхи ,рука Кремля та одна пуца для центровського, ю, василя, дмитра !

Читайте також