На Воловеччині підвели підсумки футбольного сезону

7
0

Вже традиційне футбольне свято з нагоди завершення чемпіонату з футболу сезону 2011 року відбулось 8 грудня у залі Воловецької РДА.

 

Підвести підсумки сезону, привітати та нагородити кращих футболістів, тренерів, і суддів були запрошені: голова Воловецької РДА, віце-президент футбольного клубу «Карпати» Воловець Ковбаско В.В., голова районної ради, президент  футбольного клубу «Карпати» Воловець Култан В.М., голова Федерації футболу Закарпаття Ланьо М.І.,  начальник ГУ МНС України в Закарпатській області, перший заступник голови федерації футболу Закарпаття Щербей М.В.
 
У чемпіонаті Воловецького району сезону 2011 року  взяли участь 9 команд: «Перевал» с. Завадка, «Пікуй» с. Біласовиця, «Маяк» с. В.Ворота, «Бескид» с. Лази, «Аякс»  с. Скотарське, «Смерічка» с. Гукливий, «Граніт» с. Тишів та «Воловець» смт Воловець. В результаті захоплюючих поєдинків у верхній частині турнірної таблиці опинились три найкращі команди, а саме: бронзовий призер ФК «Бескид» Лази, срібний призер ФК «Маяк» Верхні Ворота, переможець  ФК «Воловець». Всі учасники команд були нагороджені грамотами та медалями.
 
Як зауважив очільник району Василь Васильович Ковбаско: «Команди Вловецького району брали участь та були гідними суперниками як у районному, так і обласному чемпіонаті. Проте, прагнути треба до кращого і рости є куди».
 
«Приємно бачити, як буквально за один сезон зріс професійний рівень футболістів Воловецького району, і як серйозно та відповідально ставиться до розвитку спорту, зокрема футболу, влада району. Про це свідчить і відновлений стадіон з відремонтованими роздягальнями, і професійне та якісне проведення футбольних матчів, та, зокрема, організація урочистостей з нагоди завершення чемпіонату з футболу сезону 2011 року», - відмітив Михайло Іванович Ланьо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також