На Воловеччині провели семінар з платниками податків

10
0

Семінар з платниками податків Воловецького району провели 14 грудня у Воловецькій РДА досвідчені фахівці обласної податкової служби.

 

Метою семінару було роз'яснення норм Податкового кодексу України, а саме змін, прийнятих  Законом України від 04.11.2011 р. №4014-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування обліку та звітності», включених до розділу XІV Кодексу глави І «Спрощена система оподаткування, обліку та звітності».
 
Про групи платників податків та їх оподаткування з 1 січня 2012 року розповіла начальник відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПС у Закарпатській області Мойшевич Є.Я.
 
Про ставки єдиного податку та порядок їх сплати доповідав начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Закарпатській області Кріль І.І.
 
Про активність слухачів та актуальність семінару свідчила чимала кількість питань, які задавали підприємці району, платники податків. Кожен учасник семінару отримав спеціально розроблену брошуру для суб'єктів малого підприємництва, у якій викладено умови застосування спрощеної системи оподаткування, названо групи суб'єктів господарювання, роз'яснено порядок визначення доходів та правила переходу на спрощену систему оподаткування і відмови від неї, строки подання звітності та строки сплати єдиного податку.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також