На Воловеччині у чоловіка вилучили штик-ніж

12
5

Ранкової пори на вулиці Ужгорода працівники міліції зупинили для перевірки підозрілого перехожого.

Ним виявився 27-річний житель міста. Під час перевірки в затриманого молодика правоохоронці знайшли металевий телескопічний кийок. Небезпечну «іграшку» вилучено.

Воловецькі правоохоронці затримали 45-річного жителя смт.Воловець, в якого виявили під час огляду у відділенні міліції штик-ніж довжиною 45 см.

Тепер обидва чоловіки нестимуть передбачену законом відповідальність за незаконне зберігання холодної зброї. Звідкіля вона в них, повинно з′ясувати слідство.

Коментарі

X
XXL

Від люджей вимагають показники роботи, ось і наслідки. Це потрібно питати не у рядових міліціянтів, а у їх високих керівників.

П
патріот

Шановні Волівецькі правоохоронці, зайдіть у м.Мукачево в "Єпіентр", то побачите яку зброю там продають, ті ж кийки, ножі 45см. шаблі, арбалети... і тільки на паспорт, так як на всю ту зброю є єкспертиза НДЄКЦ України, чоловік купив, і що? Він же не погрожував, ніс додому куплену в магазині, при собі мав чек з магазину на придбану копію ножа...одним словом дебіли.

П
піпец

скоро в селі не буде чим зарізати свиню,міліції треба видимість роботи,засранці, а самих міліцістох ко провірить.

П
патріот

До відома Волівецьких правоохоронців, кийок який вилучили у хлопця не є Холодною Зброєю, на це є експертиза, такі кийки продають у багатьох магазинах, базарах, там сталь 40-50, яка ж це може бути ХЗ????

Z
Znaet

Важное событие! Просто сенсация-бомба!!!! Не загаживайте инет таким дерьмом!!!

Читайте також