На Воловеччині відбулися зимові автогонки

12
1

8-9 лютого на Закарпатті проходив I етап Чемпіонату України з гірських автогонок "Зимові вершини-2013". Біля села Верб'яж Воловецького району 15 водіїв на своїх автомобілях підкорювали засніжену трасу, що веде до Верецького перевалу. Довжина траси - 2700 метрів з 10 лівими та 9 правими поворотами.

Гірські гонки на схилах Верецького перевалу проводилися вперше. Отож усі учасники мали рівні шанси на перемогу, адже ніхто з них до цього не знав траси. Всі починали з чистого аркуша!

Що ж до складу учасників, то тут гірський комітет увів три нові класи автомобілів для спортсменів-професіоналів, і три класи для початківців та любителів. Таким чином, гірський чемпіонат України зробив крок назустріч тому, щоб бути не тільки досить доступним за вартістю, але і дійсно наймасовішим. Поряд з визнаними метрами «гори», такими як Володимир Петренко, Михайло Серветник, бажання виступити виявила активна й амбітна молодь з автомобільних клубів «ВАЗ 2108», «Honda Мафія», «Mitsubishi Club».

З самого ранку і аж до пізньої пори тривало надзвичайно цікаве й сповнене спортивного запалу дійство, що завершилося церемонію нагородження переможців.

Чемпіонів нагороджували з усіма почестями, а переможці поливали один одного та уболівальників шампанським.
 

Коментарі

ТХ
Той хто там був

Пак ліпше би у погари налили...а не лем на чилядь

Читайте також