На Возз’єднання у Мукачеві вже встановили шлагбауми (ФОТО)

24
39

Поки вони працюють, так би мовити, у тестовому режимі, тобто постійно відкриті.

Шлагбауми встановлено на рівні двох пасажів – старого з одного боку і нового з іншого. Жодної копійки на це не було витрачено з міського бюджету.

Режим роботи шлагбаумів – з 8.30 до 17.00. Саме у цей час рух вулицею Возз’єднання буде перекрито.

Коментарі

МВ
Мукачівський водій

Шановні водії!!! Перш за все Ми самі у цьому винні, а міська влада прийняла рішення виходячи з фактів. Тому що вмісто того аби припаркуватись на тій же стоянці або місцях де це дозволено, залишали транспортні засоби на обочині ПІД ЗНАКОМ, тим самим порушуючи порядок та перешкоджаючи рух іншим водіям і створювали небачені затори. Стояли по Воз'єднання у заторі бо хтось не валовшний припаркуватися правельно - погано!!! Прийнялись якісь міри на проблемній ділянці - погано!!! Так ви нарешті вирішіть, що для Вас є добре!!! А впершу чергу навчіться грамотно керувати транспортними засобами та дотримуватись ПДР аби не створювати незручності впершу чергу братам-водіям, а потім вже пішоходам!!!!

М
мкчв

250 грн. - и никаких шлагбаумов http://blog.i.ua/user/3690486/886611/

В
водій

переживающим за європу та успіх суперпупер паркінгу Аби рівняти щось з Європою, треба як мінімум вийти на стандарти. Для початку як мінімум наші українські. Просто взяти ПДД і перечитати що таке паркінги і як вони облаштовуються. Понятно шо у Європі такий обєкт ніколи б не отримав дозволу на ввід у експлуатацію, але ми далеко не Європа і тому рівняти пару етажний бетонний хлів з паркінгами у сусідів, все одно що коє што з пальцьом. Звісно за зручність паркунгу у Європі не гріх і пару євро заплатити, бо там ти впевнений шо на голову тобі від сирості нич не капає, машину ти легко запаркуєш за знаками, розмітками, габаритами та обмежувачами, і файному світлі. До зданія пройдеш по перекритому з усіх боків коридору або піднімешся ліфтом не откриваючи зонта у дощ, а поруч у тебе запросто може бути можливість помити машину, поки гуляєш торгцентром. Ось це Європа. А тото чудо у центрі старого міста, то вершина польоту мислі із окраїни Мукачівського району)

М
Мукачівка

Якщо б поставили даїшників по Возз'єднання, щоб стояли там регулярно і не дозволяли паркуватися при дорозі - не треба було би ті шлагбауми. А ось мешканцям інших прилеглих вулиць (Габермана, Мункачі, особливо Чайковського) не позаздриш. Якщо мешканці вул. Возз'єднання будуть "кайф ловити" від свіжого повітря, то мешканці інших прилеглих вулиць страждатимуть від ще більшого потоку машин з їхніми вихлопами. Де справедливість?

М
мкчв

Само больше бесит то, то шлагбаумы установлены частными бизнес структурами, (раздавая брелки и получая от этого прибыль) когда земля в то же время государственная (городская) Скажите мне, кто мне рядовому горожанину позволит взять себе любую из улиц города, установить на ней шлагбаумы и брать деньги за проезд? Да никто. Это ж высшей степени наглость! Вдвойне бесит, что "прихватизировали" одну из важнейших артерий города.

Д
Дмитро

Что самое интересно "приближенные" люди не будут стоять по тем же пробкам - у них будут свои ключики (дистанционные) к этим шлагбаумам. А та же скорая - фиг проедет...

Б
Боярський

То вобще чортова улиця ,після того як там мусора мене остановили та вобще туда нибуду їхати))уже лишу машину у другому місті та піду туда пішком

M
McMurphy

Треба було своє "возмущенія" на виборах показувати, за шо проголосували то і маєте, а чим дальше тим більше буде таких рішень. І діло не в розвитку міста, не можна так нагло под себе загрібати. Я б заплатив і 10 грн за стоянку але вона повинна бути муніципальною!!!! нами уже 15 років управляє "супер-сімейка" і ви самі бачите до чого призводить узурпація влади однією сімєю!!!!

А
Анатолій

"Мішку" успокойся це не твій рівень спілкування. Ти ж нічого не шариш. Тобі тільки пішки ходити, ну максимум тепер зимою на санках покатаєшся.

Ч
Читач

Я шокований тим, що більшість не розуміє суть цього абсурдного рішення! 1. Дана вулиця була основною у автомобільному сполученні і зараз все навантаження впало на Садову та Музичну-Млинову де тепер затори зранку до вечора, тут і так був інтенсивний рух а зараз взагалі... 2. Ті машини які паркувались по Возєднання зараз паркуються по вуличці що проходить біля цвіточного базару чим роблять неможливий рух по ній 3. парковка щодня як пустувала так і буде пустувати, бо всі машини які цілими днями стояли біля зеленого базару так і будуть там стояти оскільки належать власникам торгових площ навколо та "обраним" 4. і ще раз повторюсь що вирішення даного питання дуже просте - односторонній рух і контроль з боку ДАІ (без виключень)

М
мкчв

Я полностью согласен с тем, что парковка городу нужна но также согласен, что такая очевидная заставляловка это уже ни в какие ворота не влазит. Я не жмот, дам и 10 грн. за парковку, но чисто мое субъективное мнение - она немного неудобна. Мне гораздо удобнее оставлять машину возле мишани или на габермана. Если власть делает с людьми то что она хочет, люди тоже могут делать это с власть имущими. Объявите бойкот, вот не паркуйтесь там и точка. Наклейте на машины наклейки "Против парковки щодня" Тут водий правильно написал, хронологически что только не делалось чтобы загнать туда водителя и это само больше бесит. Насилу мил не будешь. Была б она действительно удобная, никто б ничего не писал

А
Анонім

я дуже шокованиййййй .......з лоогіки наших людей...яка нахер європа ?? з такими людьми ?? робиш краще....а їм недобре,ви думаєте шо ваші дві грн за стоянку відіграють таку важливу роль у чийомусь збагаченні ??? повірте...ви помиляєтесь....ваша логіка називається "ЛИШ БИ ПО...ТИ"

О
Олег

МІША, хто ти є я не писатиму,всім і так зрозуміло твій рівень. Якщо ти заздриш певним "кланам",які розвивають місто, то твої психологічні проблеми.створи свій "клан" і вкладуй гроші,будуй стоянки і став шлагбауми.ясно?

R
Ruslan

житель міста Олег ти правий на 1000%, всі все хочуть мати, але на халяву, це совок, а не Європа, а ще у ЄС мріють ввійти.....)))

М
Міша

Для підлабузника "Олега " ти придурок про парковку ніхто не каже, що її не треба, просто так не робиться, бо і дурню зрозуміло, (хоч ти дурень) що ці шлагбауми стоять відразу біля вїзду в парковку, і той хто каже що це на краще ходить пішки або ідіот, тому що не бачить очевидне , що все в нашому місті робиться для збагачення одного "завидівського" клану , а наш мер лише пешка. А нарахунок того що жителі біля ринку радіють з такого рішення, так їм запропонували купити у мерії пульти за 400 грн. за штуку. Оттож як хтось тут вже написав "сволочізм" - це наша мерія. І нам треба вчитися в греків, бо якби там так зробили то вони б закидали мерію запальною сумішю, а ми просто посперечаємося і все.

ЖМ
житель міста Олег

прочитав всі коментарі і зрозумів:ті хто їх пишуть і ті хто паркувалися під знак навколо ринка і ЩОДНЯ-це жлоби і хворі на голову люди.люди,заплатіть 2 грн і заїдьте на чисту,удобну ,безпечну парковку,чия б вона не була.можна і з машини вийти, і покупки потім скласти спокійно.сніг,дощ,холод,жара не заважає.і це все за 2 грн.в австрії платимо 5Є за годину,в маленькому угорському місті Кішвард парковка коштує 150 Фт/приблизно 6грн/.і там ми платимо і навіть не сперечаємся і не питаєм чия стоянка.друзі,ви хочете бути громадянами європейської держави,але з такими жлобами і завистниками Україна залишиться там де і є тепер.вам збудували стоянку але ви й нею користуватися не знаєте.про що можна говорити далі...

U
UU

избранные будут иметь пульты для открытия, а вы тусуйтесь)))

Ч3
читач 3

Нарешті спокійно можна буде дійти до базару, та й туристи зможуть прогулюватись.А якими щасливими будуть мешканці прилеглих житлових будинків!

.
.

евгений В любой другой, более или менее цивилизованной стране автомобилисты давно уже ставят машины на парковках, специально построенных, многоэтажных, и не мешают людям на пешеходных зонах. водій Это уже диагноз...что бы не сделали для вас, все не так, все плохо...это кошмар.

J
JOSKA

U Mukachevi vodiji leehkovix masin,bilysisty, strasno ne zivilizovano sebe povodyaty,ja bi ne xotiv po mistu jizditi na svojijy masinyi,to kosmar jaki nahli.

Ч
Читач

Звідки взали, що з 8.30 до 17.00? І в рішенні сесіі, і на знаках чітко видно, що з 8:00. Будьте уважніші, коли пишете Сенсацію!

J
JOSKA

Vi xlopzyi i div4ata Muka4ivsyki, uzse na tulyko sya rozlinili s4o uzse i u budar na masinax jidete!!!

S
Stepan

пешком через центр - 5 минут, на машине - 20... они переживают за наше здоровье... будем ходить пешком. никакой Б@логовской стоянки!

О
От

Главноє МУСОРА на місті ))))

Е
евгений

В любой другой, более или менее цивилизованой стране автомобилисты давно уже объявили бы бойкот, не только этой стоянке , а и всему "клану", что подмял под себя весь город.Все же знают под чью дудку пляшет горисполком. А сейчас ждите здоровенных пробок на Садовой, Духновича и других улицах центра города. С праздником Господа.

Т2
Т 2

Один стовпчик коштував городу 700 гривень, це точно!!!!

М
Менеджер

Стріляти за таке уже треба !

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

зробіть тунель під площею миру до духновича (зняти верхній шар землі та забетонувати на глибину 6 метрів 8 місяців хватить) одну часть тунелю зробіть двосторонім а другу сторону парковкою, шість виходів через сходи на площу. при бажанні за 8 місяців можно втілити в реальність та навіть кредит можете отримати, і депутати ВР від мукачева можуть лобіювати такі заходи у кабміні на фінансування з держбюджету.

В
водій

Йдемо далі. Пішоходні зони це прекрасно. Але тепер питання - що робити з тими стовпчиками які зараз вже абсолютно не логічні? Понятно що перекривати Возєднання зразу біля "треугольника" комусь аж нияк не вигідно. Але рішатєлі! За такою половинною "благодєтєльностю" не просто торчать а прям вириваються више криші чиїсь конкретні вуха) Бо у даному разі логічним було би до шлагбаумів організувати парковки аби розгрузити місто. Зі сторони Грушевського для цього треба повикопувати назад стовчики хоча б по правій стороні, а це знову пару тисяч на роботи з казни, і відкрити прихватизовну площатку ззаді кінотеатру, аби було бодай 30-40 парковочних місць. Якщо цього нема то тут і сліпий побачить у чиїх конкретно інтересах на ліво-на право тратяться гроші із міського бюджета)

Р
руслан

СВОЛОЧІ, не знають уже як загнати транспорт на стоянку володарів міста. КстатІ, ко знає, що то начали будувати практично на проїджій частині перед самим квітковим базаром, "Стріляти" за таке уже треба.

В
водій

Давайте подивимось мало з іншого боку у хронологічномк порядку. Отже з незапамятних часів вулиця мала одностороній рух. Звісно, були певні проблеми з парковкою, але 99% водіїв паркувалися на узбічях і пробки створювали виключно маршрутні ПАЗики що пхалися у вулицю. ПАЗики розвернули, але влупили паркінг за нємєряно дєнєг і вирішили загнати на нього машини примусом. Для цього понатикали стовпчиків кожні 3 метри вздовш вулиці. Десь коло 600 шт. десь по 30 грн., ітого 18 тис. Плюс, цемент, пісок, мучка для розтвора і роботи. Всього не менше 30-40 тис. із міського бюджету аби наповнити далеко не міський паркінг. Не помогло - зробили двосторонку, спровокували глухі пробки навколо цілого міста. А це у 3-4 рази підвищує загазованість з викидами важких металів, ламає розклад руху маршруток і міжміського транспорту, зайвий час спецмашинам, людям. А паркінг і так не хоче наповнюватися бо хтось замість кивати звивинами, привик діяти бітами, лиш тепер адміністративними а не деревляними.

Р
руслан

СВОЛОЧІ, не знають уже як загнати транспорт на стоянку володарів міста. КстатІ, ко знає, що то начали будувати практично на проїджій частині перед самим квітковим базаром, "Стріляти" за таке уже треба.

В
Вася

Влади у місті нема.Роблять ще більші пробки на не перекритих вулицях.

Ч1
Читач 1

У вас все дома??????!!!!!!

*
*****

Дуже правильне рішення.

ДД
до дмитра

а чому автомобілісти не могли не порушувати ПДД та паркувались по вул Воззєднання під знак цим самим практично перетворюючи вулицю у суцільну пробку. людям перш за все слід шукати проблеми в собі.

S
seaman

Ура!!!! Начали наводить порядок.Ещё на Ужгородской, возле 1-го ЖЕКа надо " лежачего полицейского" поставить, а то на " зебре" нельзя дорогу перейти.

Д
Дмитро

"Жодної копійки не потрачено" - а скільки потратять автомобілісти, об"їзджаючи півміста та стоячи у теперь ще більших пробках? Це і бензин, і що найголовніше, свій час, який би могли витратити зі своєю сім'єю та дітьми. З цього момента починаю байкотувати "ту" стоянку, хоча і користувався майже кожний день.

Ч
Читач

Черговий маразм міської влади!!! І як результат транспортний колапс у місті!!!

Читайте також