На вул.Духновича у Мукачеві ремонт дороги проводять повітряно-струменевим методом (ФОТО)

19
9

В Мукачеві дорожники застосовують європейський метод ремонту доріг - повітряно-струменевий.

Вчора цим методом ямковий ремонт проводили на вулиці Духновича.

За допомогою стисненого повітря видувається пилюка із ям на дорожньому покритті і відразу ж заповнюються щебенем та бітумною емульсією.

Це доволі ефективна технологія, адже одна одиниця техніки дозволяє виконати весь ланцюжок необхідних робіт – від очищення дорожнього полотна до покриття його асфальтом. Ще одна перевага – через півгодини по відремонтованому відрізку дороги вже може їздити транспорт, пише Мукачівська міськрада. 

 

Коментарі

АП
атлічнік паведенія

до МКЧВ: не всюдихіди а всюдиходи, учи храматіку, школа!

P
p365

від ракошина до коропа влаштували шар зносу або повехневу обробку покриття. а по кількості "літаючих камінців", якраз визначається якість виконання робіт.

І
Іван

Треба було залишки щебню зібрати. Зараз машини їздять і камінчики летять як на сусідні авто роблячи сколи, так і на троуар де можуть поранити перехожих.

МЦ
модерація це по європейськи

Не кіпішуйте , нормальна технологія , якщо хтось пам'ятає 3 роки тому трасу таким чином вирівнювали від ракошина до р-ну Короп , тримається по сьогоднішній день , колії прибралися і ям немає , нехай працюють це підтримую повністю

В
волій

Ще необхідно прибирати міленькі камінчики, що залишаються після ремонту, адже вони руйнуюсь решту асфальту.

М
мкчв

Раніше при союзі всі створювали всюдихіди, машини підвищеної прохідності, все аби лиш не якісні дороги робити. Тепер ми намаємося модернізувати ямкові ремонти замість того аби одразу нормальну дорогу робити.

Д1
до 123

А до тепер був якісний ямковий ремонт? Ті платки розбивалися на другий день, а кіть упав дощ, то все - пішов ремонт гудячи.... Мало того, що не ямкують 4о чоловік і куча машин (шо економно), но і качественно і СКОРО. У нас раньше якраз доробляЛИ ЯМКОВИЙ ремонт перед першими морозами і так постоянно. Дзерджинського і Красноармійську полатали за ДЕНЬ І НОРМАЛЬНО - рівна дорога

С
Серж

Класс в Перечыне тоже так залатали чая Дорога ровная нет этих горбов от асфальта что бывают

1
123

використовується як "дуже"тимчасовий ремон для тріщин, але ніяк не для ямкового ремонту де тут європа?

Читайте також