На вулиці Чехова в Мукачеві завершили ремонт тротуарів (ФОТО)

14
8

Перший етап робіт – облаштування тротуару на вулиці Чехова, яка з'єднує дві вулиці - Зріні та Валенберга завершили влітку минулого року.

Минулого тижня фахівці комунального підприємства «Ремонтно-будівельне управління» завершили другий етап робіт з облаштування тротуару. Загальна довжина – 140 метрів. Як зазначив заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук тут встановлено бордюри, тротуар вимощений плиткою.

Дивіться також: Мережу "Соціальних аптек" у Мукачеві планують розширяти

Мукачівська міськрада

Коментарі

B
betonus

Ваня. Відповідну вулицю назвали йменням тої сотні. Розсадників бур'яну у нас повно по місту.

Д
Дебiли

А з другого боку шо не треба облаштувати???

В
Ваня

Краще подивіться на вул. Небесної сотні. 5 хвилин від центру - вже 25 років нема дороги!

СК
Сергій К

За ТИМ парканом, така ж халепа , як і на вулиці Миру. Набрали з Куллом земельних ділянок в центрі міста і....ЖАЛИВУ КУЛЬТИВУЮТЬ! Я не кажу про совість,та хай хоть жадність їх задавить - ц у цього паркани і бурян а у Кулла розвалюхи в центрі вариша, які паскудять все обличчя міста - і нікому нічого. Де газда, де Андрій Вікторович МЕР !?....

М
Мартин

Чия земля за парканом і так ВСІ знають. Біда в іншому - що за тим парканом НІЧОГО не робиться! В центрі міста розсадник буряну! Паскудсво.

B
betonus

Найгірша вулиця в місті, яка неодмінно потребувала ремонту. До редакції: напишіть чия-то земля за отим високим парканом

М
Мукачівка

А зараз можуть приступити до НАБЕРЕЖНОЇ!!!!! Там вже неможливо ходити. Особливо після дощу. Чи НАБЕРЕЖНУ ніхто не бачить? Вони пішки не ходять!

Ч
честь

там нико пішки не ходить, але няньо скоро там буде строїти дома. Лохотрон юдей.

Читайте також