На вулиці Києва виходить нова патрульна поліція (ФОТО, ВІДЕО)

4
8

Патрульна поліція в Києві буде складатися, крім піших і автомобільних патрулів, з кінного патруля.

У Києві з сьогоднішнього дня патрулювати вулиці будуть майже дві тисячі нових патрульних поліцейських - нова Служба патрульної поліції.

Особовий склад патрульної поліції буде приносити присягу о 11:00 на Софіївській площі, де будуть присутні президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і посли країн-партнерів.

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, патрульна поліція в Києві буде складатися, крім піших і автомобільних патрулів, з кінного патруля для паркових зон і річкового патруля в юрисдикції Києва та Київської області.

Очолює столичну поліцію 28 річний командир роти Світязь, майор Олександр Фацевіч, який до цього більше 9 років служив у ЗСУ у десанті.

Коментарі

З
Закарпатец

1024 серия Полицейской Академии

П
Пішто

но типирь наша заслужена Женька матиме файну роботу

К
ковач

Чиляде Божа,не творіт ся на сесе! Тадь сесе угадали новоє шоу обы дурный наруд позирав телевізию та мало ся завгуряв. Та обы камай мало думав як дале жити тай як сих фрасу накіряти. "Шоу маст гоу он" ги кой казав Ферко Меркурій!необавкы ся сисі нові "поліцішты" убсерут, товгды ся зачне новое шоу "тко виден" - будут иськати крайнього. А позатым будут нові тай нові сценариі про глупый наруд!

І
Ігор2

Нормально)) мож би і у нас в Мукачеві помінти ))

2276а від 03.07.2015

Проект Закону про заборону використання історичної назви території України та похідних від неї слів в якості назви або синоніму Російської Федерації, використання такої назви для позначення сучасної території Російської Федерації чи будь-якої її частини.

О
Оллі

Наше суспільство поки що орієнтоване на збагачення і на міряння хуями, тому з таким менталітетом більшості службовців не буде вистачати ніяких зарплат. Людині буде мало машини за 10 тисяч доларів, вона захоче за 30, потім за 50, за сто, бо Вася на такій їздить, а я гірший? І так у всьому, а на все треба гроші, тому будуть хабарі. Одна надія, що в цих молодих інші пріоритети, хоча слабо віриться.

Г
Гость

Ісисе подстілки якісь, де обіцяна професійна поліція?

P
Policija

To lesbijanky a de policija?

Читайте також