На вулиці Росвигівській в Мукачеві демонтували «лежачих полісменів» (ФОТОФАКТ)

10
14

Роботи були проведені дорожниками минулої п’ятниці, 12 жовтня в мікрорайоні Росвигово.

Дорожники за допомогою спецтехніки зрізали обмежувачі швидкості, на які, за їхніми словами, було чимало скарг водіїв. Тепер замість обмежувачів які не відповідали діючим нормам ДСТУ встановлять нові.

Нагадаємо, що обмежувачі швидкості тут були встановленні після резонансної смертельної ДТП.

Коментарі

М
Мама

Зняли поліцейських то ставте світлофор! Щодня через цей пішохід сотні дітей йдуть до школи і моя дитина також. Невже треба ще одну трагедію?

А
Андрій

321 Абсолютно точно. "скарги водіїв". Да плювати на ті скарги як рядом школа! Ну переробіть на меньші а не прибрали, насвинили і зашибісь. Гроші списали,

Ф
Федір

Лежачі треба покласти далі, на переході від флагу -чайкофський - там чотир полоси в одну сторону і вечорами ганяють як ненормальні, неможливо перейти.

К
коко

тай добре. бо по тих лежачих леш на уазіку їздити.

3
321

чия дитина має померти цього разу, щоб знов "лежачих" поклали на дорогу?!!!

Ш
школа

Нові обмежувачі швидкості тут будуть встановленні після нової резонансної смертельної ДТП?

ПЕ
По Европейски

Зроб1ть лежачих не горбки а островка шириною 2-3м, так1 лежач1 пол1цейск1 функц1онально виполнять роботу 1 машини не будуть долбати.

М
мук

2 маленьких залишили (для розмноження)))))))

ДБ
до баранів

кибисьте не ганяли, ніко би не клав тоті "поліцейські"...кожен баран себе рахує шумахером, особенно шпана смолава на євробляхах

Р
Росвигово.

З точки зору водія я розумію,невстигнеш розігнатися і вже тормозити треба,або заціпить дном об поліцаї...але з іншої,там райони,дууже много дітей гуляє,ходять по переходах один за другим,і шофера пропускають ізза того шо там ті поліцаї боли....зараз їх зняли,і наркоши начнуть літати як мамонти,і дітей даже відіти небудуть....так хоть якийсь обмежувач швидкості був....а зараз...дьяченко буде отдихати....

S
secsilrf

Чому не покладуть ,лежачих поліцейських ,по ГенюПетрова біля магазину Алма ,там дітей ведуть у садики два,і школа не далеко .Машини ганяють дорогу перейти не можна ,а біля Ідеала поклали шось 5 поліцейських !

ПП
Понтій Пілат

Всі лежачі полісмени повинні бути виготовлені за стандартами ДСТУ , а не просто гірка з асфальту. Всіх їх треба знищити і карати тих хто їх насипає.

С
Сусід

Знову буде траса смерті?

М
Мацкаль

Давно пора было )))

Читайте також