На вулицях Мукачева висадили понад 500 нових дерев (ФОТО)

8
5

Всього було висаджено 524 дерева.

Про це повідомила Мукачівська міська рада. Так, на вулицях міста з'явились такі дерева, як сакура, катальпа, клен та інші.

60 молодих саджанців кедра річкового висадили на Ужгородській вулиці, 35 сакур, 80 катальп, 15 клена шаровидного, 100 клена гостролистого, а найбільше 234 липи.

У міській раді додають, деревцята місту подарував підприємець Павло Балога.


Коментарі

В
Вікторії

Підтримую! Але, мені здається, що справа навіть не у зборі коштів, можна організуватися для громадських робіт , наприклад по прибиранню сміття , або для прибирання на кладовищах, адже є багато безхазяйних могил, де з тих чи інших причин за ними не доглядають.

Ю
ю

нич не мішать поприбирати самим біля себе. Наприклад, улиця Універститетська (Галицького чи Дзержинсього). Не так тяжко позамітати не лем перед капуров, ай тротуар і обочину. Се займе 3 години на рік. Мош дашо і посадити

А
Алекс

Пидтримую Викторию. Мукачево Майлипшоэ!!!!!!

9
911

Дуже добре що наша міська влада піклується про місто. Але пройдіться по І.ФРАНКА за переїзд .Ті нещасні деревцята вже поламані. На сьогоднішній ранок (біля 9 садочка) у 4 зламані верхівки . Циганам пофіг на те, чим ми з вами дихатимемо!!!

В
Вікторія

Давайте молодь підтримаємо Павла, потрібно створити громадську організацію НАШЕ МУКАЧЕВО і ті хто хоче місто бачити ще красивішим, будемо збирати кошти і допомагати робити наше місто найкращим

Читайте також