На вулицях Тячева з'явилася сучасна спецтехніка для ремонту доріг методом гарячого ресайклінгу (ФОТО)

11
3

За словами вже екс-очільника Тячівської РДА Василя Йовдія, цього понеділка, 20 липня було підписано договори про капітальний ремонт доріг з цією фірмою, яка попередньо виграла тендер.

Це ТОВ «САТ Україна» з Броварів. Її працівники проводитимуть роботи в місті за допомогою новітніх технологій, методом гарячого ресайклінгу. Це передова технологія, яка є економічно вигідною у будівництві нових та ремонті старих доріг.

Зокрема старий шар асфальту знімається за допомогою спеціального ресайклера  і на місці змішуватиметься з цементом або бітумом та стабілізуючими добавками. Надалі він повторно встелятиметься уже в якості нового шару асфальту. І таке покриття буде найбільш витривалим та волостійким, гарантує тривале використання.

Таким чином буде відновлено декілька визначених  відрізків пошкодженого дорожнього полотна  з м. Тячів у напрямку Бедевлі – Тересви  – Грушева - Солотвина. А також з м. Тячів у напрямку смт. Буштино.

Mukachevo.net за матеріалами Тячівської РДА

Коментарі

П
перегорілийратота

А в Ужгороді латають дороги по Африканській наногуно технології: у ями мичуть глину і всякой смітя , а пак трамбують ногами. слава ужгородській мерії і автодору.

К
Клава

... Я балдію. Диви і без Маскаля в Тячіві щось робили та роблять! Зняти керівництво району полюбе і всіх нафіг.

Д
Думки

Но се я розумію... з цього починається інфраструктура області...

Читайте також